Pilotselskab ELAN

Betterwood er et pilotfirma for skovrydningsfri forsyningskæder

Vi er glade for at kunne meddele, at vores virksomhed deltog i det innovative ELAN-projekt som en af ​​de udvalgte pilotvirksomheder. ELAN står for "Deforestation-free supply chains - active for more sustainability" og er udviklet i samarbejde med OroVerde – Tropical Forest Foundation og Global Naturfond bragt til live.

EU's forsyningskædelov for risikable råvarer

Dette projekt har til formål at støtte virksomheder på deres vej mod skovrydningsfri forsyningskæder. Bevarelsen af ​​vores skove er et spørgsmål, der ikke er til forhandlingsværdi i tider med fremrykkende klimaændringer og følgelig gennem den nye EU-lov om forsyningskæden (EUDR) Juridisk bør virksomheder, der importerer risikable råvarer som kakao, soja, oksekødsprodukter, palmeolie, kaffe, naturgummi og træ overvåges strengere.

Ved ELAN portal Vi var i stand til at analysere vores forsyningskædeprocesser i detaljer og få værdifuld indsigt i den nye EU-forordning. De erfaringer og resultater, vi fik under pilotfasen med ELAN, var yderst indsigtsfulde. Platformen gav os ikke kun mulighed for at tjekke vores forsyningskæde for afskovningsrisici specifikt for råvaren træ, men gav os også nyttige ressourcer og værktøjer til effektiv strategiudvikling.

Eksempel Betterwood

Den feedback, vi var i stand til at give sammen med andre pilotvirksomheder, hjalp yderligere med at forfine portalen, hvilket gjorde den til et værdifuldt værktøj for virksomheder af alle størrelser, der ønsker og har brug for at gøre deres forsyningskæder bæredygtige.

Vi er stolte af at være på forkant med dette vigtige initiativ og opfordrer andre virksomheder til at slutte sig til os. Overgangen til skovrydningsfri forsyningskæder er ikke kun et spørgsmål om miljøansvar, men også et afgørende skridt hen imod en mere bæredygtig og retfærdig global økonomi. Ved hjælp af ELAN-portalen kan vi sammen gøre en væsentlig forskel og opfylde EU-kravene for at beskytte vores værdifulde skovøkosystemer.

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv