Betterwood » Terrasseelementer »Teaktræ

teak elementer

Det asiatiske teaktræ af træterrasseelementerne overbeviser med sin naturligt høje holdbarhed og smidige overflade. Samtidig byder elementerne på de velkendte fordele ved modulsystemet: en skjult skrueforbindelse i rustfrit stål, nem montering og hundredvis af forskellige størrelser.

fra 220,00 

fra 230,00 

fra 230,00 

Tilbehør til elementerne

fra 24,95 

Cumaru terrassebord 90mm, Ibiza

Planlæg en træterrasse nu gratis.

Vi giver dig en lægningsplan og et tilbud med alt tilbehør og transportomkostninger. Vi kan også planlægge ekstraudstyr såsom byggehøjde eller terrassetrin for dig.

terrasseplanlægger

byggeri og rådgivning

Type af teaktræ

Træelementerne Teak er lavet af original Teak terrasse af BioMaderas. Træet kombinerer den højeste naturlige holdbarhed med meget god formstabilitet.

Hurtig og nem installation

Die terrasse elementer af Betterwood er hurtige og nemme at lægge og er stadig en terrassekonstruktion af høj kvalitet. Ud fra plantegningen på din terrasse eller altan bygger vi individuelle elementer af teak planker, som skrues fast i en underkonstruktion med terrassepuder ved hjælp af rustfri stålskruer. Dette giver dig færdige terrasseelementer, som du så kan samle på stedet til din teak-terrasse.

Understrukturerne

Som med elementerne Garapa, Jatoba og Cumaru Desuden tilbyder vi teak-elementerne med to varianter i underkonstruktionen: Den flade underkonstruktion til oplægning på jævne og faste underkonstruktioner, såsom en altan. Den stærke underkonstruktion til lægning over jorden eller stejle skråninger.

teaktræ

Ved, hvor det kommer fra.

Vi er stolte af, at vores teaktræ udelukkende kommer fra bæredygtig skovdrift. Derfor er vi glade for at vise dig, hvor træet voksede, og hvad vi gør for skoven.

Besøg vores teakskov

Vores terrasseelementer

fra 230,00 

fra 175,00 

fra 220,00 

fra 230,00