gave og lykønskningskort

Gaveindpakning med en hilsen

Jagten på gaver er i gang, og hvis du ikke vil være der tomhændet i julen, så start med at kigge nu senest. Så lige ind i trafikpropperne på shoppinggaden eller ind i Amazonas labyrint og glem ikke indpakningspapiret.

Men der er en anden måde: For dem, der vil have det lidt mindre stressende, tilbyder vi nu vores nye gaveservice. Vores Skærebrætter og Güde kniv med håndtag af teak kan pakkes ind i gave og sendes direkte til modtageren med individuel besked.

Indpakningspapir komposterbart

Indpakningspapir komposterbart

Som sædvanligt, da vi valgte indpakningspapir, var vi opmærksomme på den bedste økologiske balance og besluttede os for komposterbart papir. Efter at skærebrættet eller kniven er pakket ud, kan papiret blot lægges i komposten og nedbrydes til jord efter 30 dage. Tilbage er glæden ved en ekstraordinær gave lavet af bæredygtigt teaktræ.

Lykønskningskort med en individuel besked

Lykønskningskortet har en botanisk tegning af en blomstrende teakgren på forsiden. Teaktræets bæredygtige oprindelse er angivet på bagsiden med tekst og QR-kode. Frem for alt er der plads til din egen besked, som kan bruges ved bestilling skærebræt, huggeblokken eller Knive kan indtastes. Lykønskningskort i A6-størrelse er lavet af 300 gram naturpapir og er naturligvis FSC-certificeret.

Med vores gaveservice kan du nu også give gaver til dem du holder af, som du ikke møder i julen (eller på deres fødselsdag). Fordi vi sender klimaneutralt over hele Europa - fra Finland til Portugal, fra Frankrig til Bulgarien.

Gem kurv
Del kurv