Teak klapstol med klapbord

Betterwood "Havemøbler "Stol

Havestole af teaktræ

Havestolene BioMaderas er fremstillet i et moderne design af certificeret teaktræ i omhyggeligt tømrerarbejde. Komfortabel med armlæn, pladsbesparende til foldning eller stabelbar - lige som du vil.

Vores havestole i teaktræ

Vores havestole er lavet af FSC®-certificeret teaktræ af højeste holdbarhed. På grund af dets naturlige egenskaber og dets høje andel af olier er træet ikke kun særligt modstandsdygtigt og slidstærkt, men føles også meget smidigt. Derudover er alle hængsler og skruer lavet af slidstærkt rustfrit stål.

Det moderne design af de forskellige modeller er ergonomisk optimeret – til lange sommeraftener på din terrasse. 

Havestole teak armlæn med bord

Bæredygtige FSC® havestole 

Skovene, hvorfra vi får træet til vores FSC® havemøbler forvaltes bæredygtigt efter den højeste internationale standard. Dette sikrer, at skoven bevares til fremtidige generationer.

Fabrikkerne i Vietnam har mange års erfaring med forarbejdning bæredygtig teaktræ og er selv certificeret i henhold til de strenge specifikationer af FSC®. Til produktionen af ​​de højkvalitets havestole køber fabrikkerne træstammerne direkte (uden yderligere forbehandling), da de kan garantere produktion med så lidt spild som muligt.

Matchende møbler til vores havestole i teaktræ

Du finder selvfølgelig også det rigtige bord til vores havestole: Lille og foldbar til altanen el store og indbydende til terrassen. Du kan sammensætte din siddegruppe i haven udelukkende af bæredygtig teak. Som supplement finder du også liggestole og havebænke lavet af certificeret teaktræ i vores sortiment.

Oprindelse tropisk træ

Ved, hvor det kommer fra

Vi er stolte af, at vores træ udelukkende kommer fra bæredygtigt skovbrug. Derfor er vi glade for at vise dig, hvor træet voksede, og hvad vi gør for regnskoven.

Vores engagement i miljøet

Flere teak havemøbler

fra 695,00 

255,00 

fra 495,00 

495,00