Betterwood Betaling

Betaling

På Betterwood vi tilbyder dig de etablerede, sikre og gebyrfrie betalingsudbydere, som du er vant til fra online handel.

PayPal

Hvis du betaler med PayPal, vil du blive sendt direkte til PayPal fra vores kasseområde. Vi opkræver ingen gebyrer for ordrer via PayPal, og du nyder godt af PayPals køberbeskyttelse. Dine varer afsendes med det samme, og i tilfælde af returnering vil beløbet blive krediteret din PayPal-konto.

Klarna

Betaler du med Klarna, vil du blive videresendt fra vores kasseområde til en ekstern og sikker betalingsform. Her kan du så betale med dine netbankdata - svarende til processen med en online overførsel i din husbank. Dine varer afsendes med det samme, og i tilfælde af returnering vil beløbet blive krediteret din bankkonto.

Betaling

Hvis du vælger forudbetaling som betalingsmetode i kasseområdet, vil varerne i din ordre blive reserveret til dig i 14 dage. Efter din ordre får du vist vores bankoplysninger, hvortil du kan overføre beløbet for din ordre. Du vil også modtage en mail med de nødvendige oplysninger. Finder vi ikke modtagelse af betaling inden for 14 dage, annulleres reservationen af ​​varerne, og du vil blive informeret om fortrydelsen via e-mail.

Kreditkort

Betaling med kreditkort er muligt via PayPal. Vælg betalingsmuligheden "PayPal" i kasseområdet, og du vil blive videresendt direkte til PayPal. Der kan du normalt vælge kreditkortbetaling som en mulighed. Dine varer vil blive sendt direkte, og du nyder godt af PayPal-køberbeskyttelse. Returneringer vil blive refunderet til din PayPal-konto.

betale senere

For at betale for din ordre 30 dage efter købsdatoen skal du vælge "PayPal" som betalingsmetode i kasseområdet og derefter knappen "Betal senere". Du vil blive videresendt direkte til PayPal og kan gennemføre betalingen der. Dine varer vil blive sendt med det samme, og du nyder godt af PayPal-køberbeskyttelse. Refusion for returnering sker til din PayPal-konto.

betaling i rater

Hvis du gerne vil betale for din ordre i rater over flere måneder eller år, skal du vælge "PayPal" som betalingsmetode i vores kasseområde. Du bliver videresendt til PayPal og kan normalt vælge at betale i rater her. Dette er den eneste betalingsform kl Betterwood, hvilket medfører gebyrer for køber.