Teakelementer 95mm, Stuttgart

BETTERWOOD »TERRASSEELEMENTER

terrasse elementer

Træterrasseelementerne er lavet af førsteklasses tropiske træterrasser. Den skjulte fastgørelse af rustfrit stål er allerede integreret, og et tilslutningssystem er formonteret. Med elementerne kan træterrasser af høj kvalitet meget nemt lægges - og også afmonteres igen.

Cumaru elementer

Elementerne fra vores hårdeste terrassebrædder - lavet efter mål til dig.

Garapa elementer

Det lette tropiske træ færdigmonteret som et element, hurtigt lagt med en adapterforbindelse.

Jatoba elementer

Terrassegulvet lavet af rødbrune Jatoba terrassebrædder, FSC® 100%.

teak elementer

Teak-terrassebrædder i forskellige bredder i det praktiske elementsystem.

At matche elementerne

fra 24,95 

Cumaru terrassebord 90mm, Ibiza

Planlæg en træterrasse nu gratis.

Vi giver dig en lægningsplan og et tilbud med alt tilbehør og transportomkostninger. Vi kan også planlægge ekstraudstyr såsom byggehøjde eller terrassetrin for dig.

terrasseplanlægger

Mere om vores elementsystem

elementer – simpelthen smart

Vi leverer din træterrasse færdigmonteret efter mål i enkeltelementer op til 300 cm i længden. Disse kan så kombineres med vores tilslutningsadapter installeres hurtigt og nemt. En rigtig træterrasse - kun uden savning og skruning.

Teakelementer 95mm med tilslutning

Original BioMaderas pyntede

Med en træterrasse lavet af elementer skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Der monteres samme terrassebrædder, som du også kan købe enkeltvis hos os. Takket være monteringsskabelonen udføres bearbejdningen præcist og med en skjult skrueforbindelse.

Vores omfattende rådgivning

Elementerne kan lægges hurtigt og nemt. Du skal ikke lave noget forarbejde på jævne og faste overflader. Hvis du gerne vil opnå en bestemt monteringshøjde eller lave højdejusteringer, kan du bruge vores Piedestal XL brug. Det eneste vigtige er, at du kender dine terrassemål på forhånd – så du reelt ikke skal bruge en sav. Vi hjælper dig gerne i vores Rådgivning eller med vores terrasseplanlægger for varer.

Cumaru elementer 120mm, Constance

Masser af erfaring med at bygge elementer

Vi har allerede fremstillet hundredvis af kvadratmeter terrasseelementer. Vi bruger vores mange års erfaring til at forbedre produktet fra år til år. Essensen af ​​denne udvikling kan findes i vores nuværende elementer: bæredygtig, fair, præcis og holdbar.

Oprindelse tropisk træ

Ved, hvor det kommer fra

Vi er stolte af, at vores træ udelukkende kommer fra bæredygtigt skovbrug. Derfor er vi glade for at vise dig, hvor træet voksede, og hvad vi gør for regnskoven.

Vores engagement i miljøet

Vores terrasseelementer

fra 230,00 

fra 175,00 

fra 220,00 

fra 230,00