Massivt teaktræ panel 40mm

BETTERWOOD »træplade » 40 mm

Træpaneler 40 mm

Vores stærkeste træplader i 40 mm tykkelse er særdeles velegnet som bordplade i køkkenet, til bordplader, spiseborde og skriveborde. Vælg mellem paneler lavet af fingersamlede eller gennemgående trælameller, mellem standardstørrelser eller individuelle udskæringer.

FINGERLEDDE KLINGER

Skræddersyede træpaneler

Individuelle snit – konfigureres til millimeter.

standard størrelser

Over 260 forskellige størrelser - fra 10x10cm til 240x100cm.

KONTINUERNE KLINGER

Skræddersyede træpaneler

Individuelle snit – konfigureres til millimeter.

standard størrelser

Over 200 forskellige størrelser - fra 10x10cm til 200x100cm.

Eventuelt med trækant
Vælg styrke
18 mm 30 mm 40 mm
Billeder af teakplader

Vores kunders mesterværker.

Vi er overraskede over, hvad vores kunder laver ud af vores træ: træterrasser i de mest usandsynlige former, højbede, skibsdæk, håndvaske, sengeskabe, mobilhomes. Men se selv.

Til kundegalleriet

Ansvarlig oprindelse

Vores 30 mm tykke træpaneler er blevet tildelt FSC® 100% certifikatet for bæredygtig og ansvarlig skovforvaltning. For eksempel drives skoven efter strenge FSC®-kriterier, og folkene på savværket skal beskyttes af messestandarder.

oprindelse træ blog
køkkenbordplade

Træpaneler til møbelkonstruktion

Vores træpaneler er ideelle til møbelkonstruktion. Uanset om du vil bygge hylder, skabslåger eller køkkenelementer: Hos os finder du det rigtige materiale af teak eller mahogni. De 18 mm tykke træpaneler lavet af teak eller mahogni bruges normalt til hylder og skabslåger. Korpuser og hylder kan udmærket bygges af de stærkere varianter med en tykkelse på 40 mm. Hvis du ønsker det, kan vi forsyne dig med de paneler, der allerede er skåret i længde og bredde til dit projekt.

Velegnet til træpladerne

fra 3,56 

fra 6,61 

203,36 

(121,05  / 1 m²)