BETTERWOOD » Møbeltræ

Møbeltræ af teaktræ

Her finder du trælister, firkantede lister og træpaneler til møbelbyggeri. Det asiatiske teaktræ er kendetegnet ved en meget god formstabilitet og en smidig struktur. På grund af sin høje naturlige holdbarhed er den også velegnet til brug i våde områder.

træplader

Udskæringer og standardpaneler i forskellige tykkelser.

Teakliste 50mm

Vores smalle teaktræslister til møbelkonstruktion af filigranmøbler.

Teakliste 95mm

Vores medium bredde teakstrimler til holdbare møbler og mere.

Teakliste 125mm

Vores bredeste teaktræslister til indvendig og udvendig møbelkonstruktion.

Rektangulær stang af teaktræ

13 mm tykke teakstrimler med 90° kanter og riftskæring.

Teak pind 18x18mm

De firkantede strimler af teaktræ til møbelkonstruktion

Teak pind 40x40mm

De stærkere firkantede lameller af teaktræ.

baggrund og tjenester

Bæredygtig oprindelse

Vores møbeltræ kommer fra bæredygtigt forvaltede skove og forarbejdes under rimelige arbejdsforhold. Skov og produktion kontrolleres af uafhængige eksperter for overholdelse af de høje sociale og økologiske standarder.

teaktræ

Trælister og brædder til møbelkonstruktion

Teakpladerne og panelerne fra BioMaderas er et ekstraordinært træ til unikke møbler. Realiser dine designideer. Byg en seng, garderobe, hylde, bord eller stol af øko-teak med en speciel historie. Selvom det første møbel ikke er så perfekt, som det er fra møbelbutikken: du vil elske det.

Materiale til din tømrer

Har du en idé og vil du gerne have den implementeret af en professionel? Vi forsyner dig gerne med det rigtige træ og bestemmer den nødvendige mængde i samarbejde med din tømrer.

Oprindelse tropisk træ

Ved, hvor det kommer fra

Vi er stolte af, at vores træ udelukkende kommer fra bæredygtigt skovbrug. Derfor er vi glade for at vise dig, hvor træet voksede, og hvad vi gør for regnskoven.

Vores engagement i miljøet

Vores kunders møbler

Lænestol af teaktræ

”Vi har arbejdet med teaktræet fra i mange år BioMaderas vi er glade for at have fundet en pålidelig leverandør, der giver os ensartet kvalitet.”

Unodöt (tømrerarbejde)

Teakplade som badeværelseshylde

"Vi installerede de 40 mm tykke teakpaneler med gennemgående lameller forskellige steder i vores badeværelse: som hylde, skabslåge, vaskeskab. Et meget smukt materiale, der sætter en spændende accent.”

Tom Huber

Skærm lavet af teak lameller

"Vores tømrer har lavet en privatskærm til vores poolområde ud fra de smalle teakstrimler, der præcis opfylder vores behov."

Juan Santos

Vores møbler træ