Betterwood " Udstyr »Afstandsstykker

Afstandsstykker til terrassebrædder

Terrasse har brug for samlinger for at tillade træet at arbejde og vand til at dræne. Et jævnt fugemønster opnås med disse hjælpemidler.

fra 4,95 

fra 23,95 

fra 13,95 

Supplerende produkter

23,95 

(2,40  / 1m)

fra 10,50 

Rådgivning om terrassebyggeri

Afstandsstykker til samlinger

Ethvert udendørs træterrasse har brug for mellemrum mellem terrassebrædderne, så træet kan arbejde og regnvandet kan løbe væk. Der skal bruges afstandsstykker for at sikre, at fugeafstanden er jævn på tværs af hele terrassen. Disse forhindrer allerede, at mellemrummene mellem fugerne får forskellig bredde, når man bygger terrassen.

Vejledning til fastskruning af terrassebrædder
Jatoba terrassebrædder, olieret, Berlin

To byggemetoder

Der er to typer afstandsstykker:

Faste afstandsstykker

De fast monterede afstandsstykker fastgøres mellem underkonstruktionen og dækbrædderne, når dækket monteres. Derved skabes der ikke kun et mellemrum mellem dækbrædderne, men også mellem underkonstruktionen og dækbrædden, hvilket sikrer en bedre udluftning af terrassen. Ulempen ved disse terrassefugeholdere er, at kravet pr. kvadratmeter er væsentligt højere end ved frit bevægelige modeller. Derudover er afstandsstykkerne ikke egnede til systemer med skjult terrasseskruning.

Afstandsstykker Terrafix
Afstandsstykke 6 mm

Bevægelige afstandsstykker

Frit bevægelige afstandsstykker placeres mellem de allerede skruede og de endnu skruede terrassebrædder ved samling af træterrassen. Det er bedst altid at placere en dækfugeholder i skæringspunktet mellem dækbrædder og underkonstruktion. Efter skruning kan afstandsstykkerne fjernes igen og bruges til næste række planker. Derfor er behovet væsentligt lavere end ved de fast monterede afstandsstykker. Men for optimal konstruktiv træbeskyttelse, en afstandsprofil anvendes.

Bevægelige afstandsstykker

Andet tilbehør

Skrueforbindelse og værktøj

Til fastgørelse af terrassebrædderne.

Underbygning & Ventilation

For forbedret konstruktiv træbeskyttelse.

Træpleje og beskyttelse

Find den rigtige pleje til dit træ.

Skriv en kommentar