Regnskov Brasilien

Betterwood " Miljø "Oprindelse »Brasilien

Træet fra Brasilien

Nogle af vores hårdeste tropiske skove kommer fra FSC® 100 %
certificerede skove nær Manaus. Høstmængden er strengt begrænset, og salget af over 45 forskellige træsorter fremmer aktivt markedsudviklingen for mindre brugte træarter.

Skoven & Savværket

Den certificerede koncession ligger i Itacoatiara, 250 kilometer øst for Manaus i Brasilien. Bæredygtigt skovbrug har været praktiseret her på næsten 1996 hektar skov siden 500. Savværket ligger i umiddelbar nærhed.

I koncessionen er den gennemsnitlige høst 12m3 pr. hektar pr. år i en høstcyklus på 35 år med omhyggelig arbejdspraksis. Det svarer til en høst på to til tre træer per hektar om året. Det betyder også, at et stykke jord efter høsten ikke vil blive dyrket igen i yderligere 35 år, hvilket betyder, at flora og fauna kan regenerere i denne tid.

Ulovlig skovhugst, slash-and-burn-praksis og udvidelsen af ​​landbrugsjord bidrager til tabet af lokal regnskov. Det er derfor, vi er særligt forsigtige i Brasilien og har overholdelse af FSC®®-standarderne for ansvarligt skovbrug overvåget på tre måder: af miljøbeskyttelsesorganisationer, vores egne uanmeldte inspektioner og en agent på stedet.

Itauba underkonstruktion klasse 1

Itauba underbygning

Certifikatet og certifikaterne

Vi importerer kun træ fra Brasilien, der er certificeret af FSC®®. Dette sikrer ansvarlig skovdrift og er et eksempel mod ulovlig skovrydning.

Die Stadt

Manaus er hovedstaden i den brasilianske delstat Amazonia. Det ligger ved mundingen af ​​Rio Negro midt i et af de mest biodiverse områder i verden. I perioden mellem 1870 og 1910 blev byen kendt for gummiboomet, da regionen længe var den eneste leverandør af gummi.

I dag er stedet primært kendt som et turistmæssigt udgangspunkt for udflugter i de omkringliggende jungler. Talrige udbydere tilbyder flerdagesture for at opleve den unikke mangfoldighed af planter og dyr. Junglebyen fejrer også mange festivaler hvert år midt i talrige historiske bygninger.

Som en frihandelszone med skattefordele tiltrækker byen internationale virksomheder, hvilket gør den til en af ​​de rigeste regioner i Brasilien.

 

Operahuset i Manaus, Brasilien

Landdistrikt i Brasilien

Landet

Brasilien er det største land i Sydamerika og det femtestørste land i verden. Dens navn går tilbage til brasiliansk træ og henviser til den lange brasilianske tradition for træeksport.

I dag står landet over for spørgsmålet om, hvorvidt økonomisk fremgang og miljøbeskyttelse kan kombineres. Landbrugets monokulturer med fodermajs, palmeolie og sojabønner fortrænger i stigende grad regnskoven. I modsætning hertil er der bestræbelser på permanent at bevare skovområder gennem bæredygtig forvaltning og fremme genplantning af skov.

Ødelæggelsen af ​​regnskoven fortsætter den dag i dag. Med større efterspørgsel efter certificeret træ forventes udviklingen at blive vendt.

Træets vej

Amazonas regnskov Brasilien

Vores træ fra Brasilien