BioMaderas dækolie

fra 24,95 

Forventet levering senest: 24. juli

den BioMaderas Terrasseolie reducerer dannelsen af ​​revner og splinter. Den naturlige træfarve fremhæves og bibeholdes længere i de lyse og brune varianter.

BioMaderas dækolie

Eigenschaften

Velegnet til Træterrasser, hegn, privatskærme, facadebeklædning og alt udendørs træ
Egnede træsorter Tropisk træ som cumaru, jatoba, garapa, teak, bangkirai, samt douglasgran og lærk
tekniske funktioner vandafvisende, luftgennemtrængelig, reducerer revner og skimmeldannelse
UV-beskyttelse Farvebeskyttelse til de lyse og brune varianter
frugtbarhed 1 liter til cirka 15 kvadratmeter pr

VARIANTER

Farver farveløs, helvede eller braun (Vælg venligst)
beholderstørrelse 0,75 liter eller 2,5 liter (vælg venligst)

Rådgiver

online konsultation Smør terrassen med olie
Blad PDF-download
Emne: 9001-01 Kategorier: , Søgeord:

Terrasseolie med UV-beskyttelse

Det er det samme med træ som med mennesker: grå kommer med alderen. Denne naturlige proces kan bremses lidt, i hvert fald med træ. Det BioMaderas Terrasseolie har en indbygget UV-beskyttelse uden at dække træstrukturen. Dette gør, at træfarven holder længere og en revner og splintring reduceres uden at male over træets årer. Men afhængig af forvitringen af ​​overfladen bør olieringen udføres en til to gange om året - og efter nogle år skal det evt. gårdhave renere er vant til naturlig træfarve at bringe ud igen.

Datablad (PDF)
Træterrasse ved oliering

Ansøgning

Træoverfladen skal være ren, fri for støv og fedt og tør. Fjern snavs med et passende rengøringsmiddel. Rør godt rundt før og under brug. Det BioMaderas Påfør terrasseolie tyndt og jævnt på bart, ubehandlet træ med en fnugfri bomuldsklud, børste eller rulle og fjern overskydende olie (olie, der ikke er trængt ind i træet) inden for 20 minutter med en klud eller gnid ind. Efter første påføring ventes ca 1 time til overfladen er tørret. Foretag derefter den anden påføring og fjern overskydende olie igen. Den friskolierede overflade må ikke blive våd i 24 timer. Herefter er træet vejrbestandigt.

farvevalg

Vi tilbyder olien i forskellige pigmenteringer. Her kan du finde ud af, hvilken variant der er det rigtige valg for dig. Det anbefaler vi før maling BioMaderas-Terrasserens.

farveløs til terrasser, der skal beskyttes mod revner, men hvor farvebevaring ikke prioriteres højt.
helvede til alle terrasser, hvor den naturlige træfarve skal bevares så længe som muligt. Farvefastholdelse kræver regelmæssig oliering (to gange om året).
braun dækkende, til mørke terrasser hvor den mørke farve skal bevares så længe som muligt. Farvefastholdelse kræver regelmæssig oliering (to gange om året).
Garapa terrassebrædder 145mm FSC

ingredienser

Raffinerede naturlige olier såsom soja- og solsikkeolie, isoaliphater, naturlig voks, blyfri tørremidler, neodecansyre, koboltsalt, pentanonoxim, jernoxidpigmenter, titaniumdioxid.

Vægt na
Produkt

Marke

Antal

0,75 liter, 2,5 liter

Farve

, ,

3 Anmeldelser til BioMaderas dækolie

  1. Volker Blume (via Amazon) -

    Dækkeolien er meget nem at arbejde med og hvad udseendet angår, ligner den nu et velholdt skibsdæk. Tak også for den virkelig hurtige levering.

  2. mwmr -

    Meget godt produkt. Indtil videre havde jeg brugt olien fra et mærke med Os... hvilket bestemt er meget godt. Her kan jeg dog bedre lide effekten, når det regner. Vandet ruller meget flot af. Jeg kan ikke sige, hvor længe denne effekt vil vare. Det er meget nemt at arbejde med og trænger endda igennem Cumaru træ. På anbefaling brugte jeg olien i lys, hvilket gav terrassen, som allerede var blevet grå efter 8 måneder, en meget flot farve igen. Oplysningerne om mængden var også korrekte. (Med glatte gulvbrædder) Kan kun anbefale olien. Til forarbejdning anbefaler jeg en bred børste, som du kan sætte på et kosteskaft. Det betyder, at bearbejdningen lykkes på kort tid, da du ikke skal arbejde på knæ.

  3. amier@jordanme.de -

    Olien jeg bruger BioMaderas bright er af høj kvalitet og meget nem at behandle. Det er meget nemt at påføre og spredes nemt. Olien er meget økonomisk. Det dufter behageligt, ikke som benzen og tørrer godt. Der er ingen kanter ved påføring. Jeg brugte en kostebørste til at oliere en Cumaru terrasse. Terrassen har sin naturlige farve igen om 2 år og har ikke tendens til at splintre, selvom den behandles på denne måde.

Tilføj din bedømmelse

Download datablad om terrasseolie
Datablad (PDF)

Ingredienser, information og anvendelsesbeskrivelse for terrasseolien som en to-siders PDF-download.

Gem kurv
Del kurv