terrasseplanlægger

Betterwood »Terrasseplanlægger

Terrasseplanlægger til træterrasser

Med Betterwood-Terrasseplanlægger til din drømmeterrasse:
✓ Online planlægning med levende materialeliste og prisberegning.
✓ inklusive trapper, afløb, pooludskæring, beklædning og meget mere.
✓ Download planlægningsdokumenterne direkte og bestil træterrassen med det samme.
✓ Råd fra vores eksperter.

1. Vælg en topbelægning:

At lægge med terrassebrædder giver størst frihed, men er normalt mere komplekst end med træfliser eller -elementer.

Start gulvafhøvling

Træfliser kan hurtigt og nemt lægges på et jævnt og solidt underlag og tilbyder desuden en lav monteringshøjde.

Start fliseplanlægger

Elementer består af dækbrædder, der er formonteret på en underkonstruktion. Rektangulære overflader kan lægges så nemt.

Start elementplanlægger

beslutningsstøtte

Er du i tvivl om, hvad du skal lægge din terrasse med? På Betterwood find tre værktøjer til at hjælpe dig med at beslutte. Med vores Beslutningshjælp til terrassegulve find ud af, om terrassebord, træfliser eller elementer er bedst egnede til dit projekt. . Er du usikker på valget af træ, finder du din favorit i Beslutningshjælp til træsorten. Og for et omtrentligt omkostningsoverslag, brug vores terrasseberegner.

Terrasse planlægning i detaljer

I 5 trin til en unik træterrasse

Vores terrasseplanlægger guider dig gennem planlægningen af ​​din træterrasse. Du kan hurtigt og nemt anmode om et tilbud på kvadratmeter. Eller du bruger den fulde detaljedybde og planlægger desuden trapper, beklædninger og byggehøjder til din terrasse. Nedenfor er en oversigt over de vigtigste funktioner.

Stolpebund vinkel træterrasse
Teakelementer 95 mm brede, Berlin

En terrasseplanlægger ikke kun til terrassebrædder

Med vores terrasseplanlægger kan du ikke kun dække din træterrasse med terrassebrædder - planlægning med træfliser eller færdigmonterede terrasseelementer er også muligt.

Vælg din monteringshøjde

En komplet terrasseplanlægning omfatter også den rigtige byggehøjde. På Betterwood alt er muligt fra 5cm til 400cm. Alt efter den ønskede byggehøjde tilbyder vi dig det rigtige materiale. Fra nu af: op ad terrasserne!

Vælg mellem de bedste træsorter

På Betterwood vi ønsker kun at tilbyde de bedste træsorter til dit projekt. Vi har derfor begrænset vores sortiment af terrasseborde til fire træsorter, der er holdbare, bæredygtige og formstabile. Så når du vælger din træsort i terrasseplanlæggeren, kan du være sikker på, at du træffer det rigtige valg.

Ønskes blinding?

Ved planlægning af terrassen kan du også få beregnet beklædningen for dig. Hos os har du nu for første gang mulighed for at vælge materialet direkte: en perforeret aluminiumsplade eller et panel af træ – hvad kunne du tænke dig?

finertræ
trappestige

Trappeplanlægning inkluderet

Hvad nytter den smukkeste terrasse, hvis du ikke kan komme i tanke om den? Nu er det for første gang muligt at planlægge trappen sammen med terrassearealet. Dette er en af ​​de mange nye funktioner, som ingen anden online terrasseplanlægger tilbyder.

Montageplan og tilbud efter mål

Efter færdiggørelse af planlæggeren modtager du en detaljeret monteringsplan for din terrasse, træfliser eller terrasseelementer - herunder en plan for din underbygning, beklædning og trapper, hvis du ønsker det. Du får selvfølgelig også det rigtige tilbud med alt tilbehør og transportomkostninger i hele Europa, som du kan bestille direkte.

Start terrasseplanlæggeren
Cumaru terrassebrædder 90mm, træ & design Simon Alber