afbestillingspolitik

Annullering

Forbrugere har ret til fortrydelsesret i henhold til nedenstående bestemmelser, hvorved en forbruger er enhver fysisk person, der indgår en juridisk handel med formål, der overvejende hverken er kommercielle eller selvstændige.

Tilbagetrækning

Du har ret til at fortryde denne kontrakt inden for 30 dage uden at angive nogen grund. Fortrydelsesfristen er 30 dage fra den dag, hvor du eller en af ​​dig udpeget tredjepart, som ikke er transportøren, tog varerne i besiddelse.

Um Ihr Widerrufsrecht auszuüben, müssen Sie uns (BioMaderas GmbH, Rathenower Straße 30, 10559 Berlin) ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev sendt med post, fax eller e-mail) om din beslutning om at tilbagekalde denne kontrakt. Du kan bruge den vedhæftede prøvefortrydelsesformular, selvom dette ikke er obligatorisk.

Zur Wahrung der Widerrufsfrist reicht es aus, dass Sie die Mitteilung über die Ausübung des Widerrufsrechts vor Ablauf der Widerrufsfrist absenden.

Folgen des Widerrufs

Hvis du trækker dig fra denne aftale, har vi valgt alle betalinger, vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (bortset fra de ekstra omkostninger, der følger af, at du vælger en anden leveringsmetode end den mest gunstige standardlevering, vi tilbyder skal tilbagebetale øjeblikkeligt og senest inden for fjorten dage fra den dato, hvor meddelelsen om din tilbagekaldelse af denne kontrakt er nået til os. Til denne tilbagebetaling bruger vi de samme betalingsmidler, som du brugte i den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt med dig; Under ingen omstændigheder vil du blive opkrævet for disse refusionsgebyrer.

Vi kan nægte tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har returneret varerne, alt efter hvilken der er den tidligere.

Du skal returnere varerne til os (BioMaderas lager, In der Trift 1, 57489 Drolshagen) skal returneres eller udleveres. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne tilbage inden fristen på fjorten dage er udløbet. Du afholder de direkte omkostninger ved returnering af varerne.

Du behøver kun at betale for eventuel forringelse af varernes værdi, hvor værdien tabet skyldes en undersøges arten, karakteristika og funktion godshåndtering.

Muster-Widerrufsformular

Hvis du vil annullere kontrakten, skal du udfylde denne formular og sende den tilbage.

An
BioMaderas GmbH
Rathenower Strasse 30
10559 Berlin
Tyskland

Fax: + 49 (0) 32 121 30 33 42
E-mail: info@betterwood. De

Jeg / vi (*) hermed ophæver den kontrakt, der er indgået af mig / os (*) for køb af følgende varer (*) / levering af følgende tjeneste (*):

- Bestellt am (*) / erhalten am (*)
- Navn des / der Verbraucher (r)
- Anschrift des / der Verbraucher (r)
- Unterschrift des / der Verbraucher (er) (nur bei Mitteilung auf Papier)
- Datum

(*) Unzutreffendes streichen.