BETTERWOOD "Kniv

Kniv med skaft af teaktræ

I 111 år har bestikket Güde stået for det bedste smedearbejde fra Solingen. Teaktræet fra BioMaderas står i dag for ansvarligt træ i topklasse. Resultatet af samarbejdet: knivene i Güde Alpha Teak-serien.

Bestik i 111 år

Kniv fra Solingen

Fabrikken blev grundlagt af Karl Güde i 1910 – på et tidspunkt, hvor mere end 9.000 mindre håndværksvirksomheder fremstillede bestik og knive i Solingen.

Kniv Güde fremstilling
Knivproduktion Güde

Smedet af ét stykke

At Güde er en af ​​de få knive fra Solingen, der stadig eksisterer i dag, skyldes deres konsekvente orientering: små mængder med høj kvalitet. Ikke sammenlignelig med knive fra automatiseret produktion.

Opfinder af Güde takket kant

Med opfindelsen af ​​Güde-savtakket kant, brødkniv at producere, som egentlig burde hedde brødsave. De særligt skarpe tænder så brødet i stedet for at knuse det.

Velegnet til vores skærebrætter

De tre modeller af Güde Alpha Teak serien har et håndtag lavet af teak fra BioMaderas – og passer derfor perfekt til skærebrætter og skæreklodser Fremstillet af FSC®-certificeret teaktræ.

Oprindelse tropisk træ

Ved, hvor det kommer fra

Vi er stolte af, at vores træ udelukkende kommer fra bæredygtigt skovbrug. Derfor er vi glade for at vise dig, hvor træet voksede, og hvad vi gør for regnskoven.

Vores engagement i miljøet

Teak skærebrætter