Alu-UK på terrassebase

pyntede » Underbygning »Aluminium

Aluminiums underkonstruktion

En aluminiumsunderkonstruktion er praktisk talt uforgængelig og fri for forvrængning. Men på grund af træets anderledes adfærd bør man være opmærksom på et passende fastgørelsessystem til terrassebrædderne og optimal ventilation.

Tilbehør til underbygningen

Ikke til rådighed

40,62 

(0,81  / 1 skrue)

16,21 

(0,16  / 1 skrue)

fra 10,73 

fra 11,13 

fra 15,20 

fra 8,08 

8,08 

(0,81  / 1 styk)

10,12 

(0,10  / 1 skrue)

10,12 

(1,01  / 1 styk)

10,12 

(1,01  / 1 styk)
Cumaru terrassebord 90mm, Ibiza

Planlæg en træterrasse nu gratis.

Vi giver dig en lægningsplan og et tilbud med alt tilbehør og transportomkostninger. Vi kan også planlægge ekstraudstyr såsom byggehøjde eller terrassetrin for dig.

terrasseplanlægger

kvalitet og rådgivning

Konstruktiv fordel

Hvad er det særlige ved aluminiumsunderkonstruktionen af BioMaderas er at skruerne sidder i to lag aluminium. Dette er forudsætningen for at anvende aluminium som underkonstruktion til tropiske træterrasser. I modsætning til træ forvitrer aluminium praktisk talt ikke, og da underkonstruktionen er maskinfremstillet, imponerer den også med sin rethed, når man bygger en terrasse. Profilen svarer til de særlige krav til tropisk træ, så underkonstruktionen er særdeles velegnet til tropiske træterrasser. Aluminiumsskinnerne er nemme at skære og kan bruges med en plug-in system forlænges efter behag.

Alu underkonstruktion terrasse

systemløsning

Hvis der monteres trægulvbrædder på en aluminiumsunderkonstruktion, bør skruerne mellem gulvplade og underkonstruktion have et klippeareal: Træ bevæger sig med temperaturudsving, men aluminium forbliver stift - hvis skruen ikke har noget spillerum, går den ellers hurtigt i stykker. EN afstandsprofil, som placeres mellem trægulvpladen og aluminiumskonstruktionen, skaber det nødvendige rum. Med en skjult skrueforbindelse med BioMaderas- Klip – som er specielt tilpasset aluminiumsunderkonstruktionen – der skal ikke bruges afstandsprofil.

Rådgivning om terrassebyggeri

Vi rådgiver dig gerne om brugen af ​​aluminium som underbygning til træterrasser. Vi laver gerne en til dig lægningsplan og et tilbud på din træterrasse og beregn hvor mange rækker underbygning der skal til. Alt efter den ønskede monteringshøjde kan du vælge mellem den fladere og højere aluminiumsunderkonstruktion, eller en samling med piedestaler vælge. Besøg vores online konsultation og find ud af, hvordan en underbygning til en træterrasse lægges. Eller brug i personlig rådgivning vores eksperters viden.

Aluminiumsbeklædning til terrasse

Vores underbygning