Klapbord N°4
FSC 100 %

255,00 

Forventet levering senest: 29. juli

Teak FSC klapbord BioMaderas

Klapbordet N°4 fra BioMaderas Fremstillet af massivt teaktræ: bordpladen måler 70 cm x 70 cm. Træet kommer fra en FSC® 100 %-certificeret genplantning.

FSC klapbord i teaktræ

Arter Teaktræ (Tectona grandis), massiv
Oprindelse Vietnam, FSC 100% certificeret
Marke BioMaderas
Metal rustfrit stål
bredde 70cm
dybde 70cm
højde 75cm
Emne: 6210-69 Kategorier: ,

Vores moderne klapbord i teaktræ

Dette praktiske klapbord fra BioMaderas passer på enhver altan med sin bordflade på 70 x 70 cm. Dens let buede ben giver den et elegant design. Den kan foldes sammen for at spare plads og nemt gemmes væk i den kolde årstid.

Du kan kombinere dette klapbord i teaktræ med vores matchende Havestole af teaktræ forene. Det er lige meget om det er en have, altan eller tagterrasse: Du kan selv designe den rigtige siddegruppe til din placering.

Teak FSC klapbord BioMaderas

Havestol teak armlæn FSC terrasse
Teak klapstol med klapbord

Fordelene ved vores teak klapbord

Praktisk og nem at opbevare: Vores klapbord i teaktræ byder på mange fordele. Foldemekanismen er enkel og robust, så du kan have glæde af dit nye bord i lang tid. Bordpladens smalle led sikrer, at holdbarheden ikke påvirkes af stillestående vand.

Bæredygtighed møder kvalitet - vores FSC® havemøbler

Teaktræet til vores foldehavebord kommer fra skovbrug, der lever op til de høje økologiske og sociale standarder. FSC® 100 % virker. Træet er lavet på en fabrik i Vietnam behandlet. Dette er også efter de strenge kriterier for FSC® 100 % certificeret og er afhængig af kvalitet og gennemtænkt design i produktionen af ​​deres højkvalitetsmøbler af teaktræ.

FSC klapbord i teaktræ

Forsendelsesomkostninger

Vægt 10 kg
Størrelse 70 × 70 × 75 cm
Produkt

Marke

Arter

Farve

Certifikat

FSC®-kode

3 Anmeldelser til Klapbord N°4
FSC 100 %

  1. johannes3110 (via eBay) -

    Bordet var nøjagtigt som beskrevet. Jeg samlede ham op. Alt perfekt

  2. Claus-Heinrich Daub (via Google) -

    Havemøblerne, som vi på Betterwood har erhvervet er ikke kun ekstremt flotte, de har også en meget god kvalitet af træ og håndværk. Handlen (bestilling via internettet) forløb problemfrit, og møblerne blev leveret på rekordtid. Priserne er absolut rimelige i forhold til ydeevnen – især taget i betragtning af træets oprindelse. Da "filosofien" i denne virksomhed også er rigtig, kan vi anbefale den med god samvittighed.

  3. dreamliner_69 (via eBay) -

    Hurtig levering, top kvalitet! Tak fra Berlin.

Tilføj din bedømmelse

Gem kurv
Del kurv