bolivia_skov

MILJØ "OPRINDELSE » Bolivia

Vores træ fra Bolivia

Vores Garapa-træ og Cumaru-bjælker kommer fra den bolivianske region Santa Cruz og bærer FSC® 100%-certifikatet for ansvarlig skovforvaltning. Garapa har en jævn, lys farvestruktur, bliver lidt mørkere i solen og er meget slidstærk.

Skoven

Department of Santa Cruz strækker sig fra Cordillera Oriental på den østlige kant af Andesbjergene til det flade lavland i Amazonasbassinet og Gran Chaco. Santa Cruz grænser op til Brasilien mod øst og Paraguay mod sydøst.

Klimaet er tropisk med en regntid om sommeren. Kolde sydlige vinde af polar oprindelse (Surazos) kan forårsage kortvarige kuldeture, især om vinteren. Vegetationen i lavlandet spænder fra den tropiske regnskov i den fugtige nordlige del af departementet til fugtige skove og våde savanner til tørre skove i det tørre Gran Chaco.

Vores træ giver et vigtigt bidrag til bevarelsen af ​​den tropiske regnskov i regionen. For i de senere år er de værdifulde skovøkosystemer blevet dobbelt truet; på den ene side var langvarig tørke, høje temperaturer og blæst gentagne gange næring til brande. På den anden side brændes skovområder ned hvert år, drevet af lokale landmænd til subsistenslandbrug, men mere alvorligt af store landbrugsvirksomheder, der har brug for græsningsarealer til kvæg.

Garapa terrassebrædder fingerleddet FSC III

Garapa terrassebrædder

Certifikatet og certifikaterne

Vi importerer kun træ fra Bolivia, der er certificeret af FSC®®. Dette sikrer ansvarlig skovdrift og er et eksempel mod ulovlig gødning.

Die Stadt

Træet forarbejdes i et savværk i El Alto. Byen med lidt over 800.000 indbyggere ligger lige vest for La Paz, som den var en del af indtil 1985. De to byer er forbundet af verdens største bykabelbanenetværk, en effektiv og bæredygtig form for mobilitet.

El Alto er den næststørste by i Bolivia, efter Santa Cruz og foran La Paz og Cochabamba. Sammen med regeringssædet La Paz udgør det den mest folkerige by i Bolivia. Talrige industrianlæg og den højeste internationale lufthavn i verden ligger i El Alto.

Byen El Alto i Bolivia

Bjergpas i Bolivia

Landet

Bolivia er et indlandsstat land i Sydamerika, der grænser op til Peru og Chile mod vest, Argentina og Paraguay mod syd og Brasilien mod øst og nord.

Lidt over 50% af befolkningen tilhører oprindelige folk (spansk: indígenas) af de sydamerikanske indianere, og godt 30% af befolkningen er mestizos. Resten af ​​landets indbyggere er "hvide", for det meste efterkommere af de forskellige immigrationsbølger fra Europa frem til efter Anden Verdenskrig, efterkommere af afrikanske slaver, primært fra Angola, og immigranter fra Japan og Kina.

Bolivia er et fascinerende rejsemål med unikke landskaber og en farverig kultur, der stadig er stærkt præget af de oprindelige folks traditioner.

Træets vej

Amazonas regnskov Brasilien

Vores træ fra Bolivia

fra 9,30 

fra 9,26 

Garapa terrassebrædder, FSC 100%
Pris fra: 65 € pr. m2, modstandsklasse: 1-2

Fordele: ✓ glat overflade ✓ homogen, lys farve

Ulemper: ✗ Stoffer indeholdende jern fører til misfarvning ✗ Afskruede stoffer har tendens til at deformeres

Tip: Terrasserengøring fjerner misfarvning og
Professionel mellemlagring undgår forsinkelse.

fra 9,97 

Garapa terrassebrædder, FSC 100%
Pris fra: 65 € pr. m2, modstandsklasse: 1-2

Fordele: ✓ glat overflade ✓ homogen, lys farve

Ulemper: ✗ Stoffer indeholdende jern fører til misfarvning ✗ Afskruede stoffer har tendens til at deformeres

Tip: Terrasserengøring fjerner misfarvning og
Professionel mellemlagring undgår forsinkelse.