Betterwood "Råd »Træterrasseelementer

Rådgivning om træterrasseelementer

Her finder du de oftest stillede spørgsmål om vores præfabrikerede terrasseelementer af teak eller Cumaru. Du kan få et kort svar ved at klikke på spørgsmålet. For mere information, klik venligst på knappen under svaret.

Planlægning

Den nødvendige mængde afhænger af størrelsen af ​​træterrasseelementerne. Det er bedst at bruge vores gratis terrasseplanlægger til terrasseelementer og kan lave en passende installationsplan.

beregne beløb

Prisen på præfabrikerede træterrasseelementer varierer afhængigt af elementets størrelse og den anvendte træsort. Underbygning og skjult fastgørelse er allerede inkluderet. Arbejdsmængden ved lægning er væsentligt lavere end ved en træterrasse af sammenlignelig kvalitet lavet af individuelle terrassebrædder.

Beregn pris

Små mængder træterrasseelementer sendes med kurer. Større ordrer sendes med kurer. Levering sker normalt 2 uger efter bestilling, da elementerne er individuelt fremstillet på bestilling.

Forsendelsessedler

For at du kan overbevise dig selv om kvaliteten af ​​vores træterrasseelementer, sender vi træprøver gratis og uden forsendelsesomkostninger inden for Tyskland.

træ mønster

lægning

En træterrasse lavet af elementer kan bygges uden stor indsats: læg den ned, tilslut den, færdig! Du kan finde byggevejledninger her:

Byg en terrasse med elementer

Med terrasseelementer kan selv store terrassearealer lægges hurtigt og nemt på meget kort tid. Der kræves ikke andet værktøj end en hammer.

indsats

Vores terrasseelementer lavet af teak eller cumaru kan meget nemt skilles ad - for at rense undergrunden eller hvis du ønsker at flytte din træterrasse.

Afmonter terrasseelementer i træ

Hvis du vil beholde farven på dine træterrasseelementer længere og ønsker at beskytte træterrasset mod gråning, bør du bruge en farveløs terrasseolie med UV-beskyttelse. Der er også egnede midler til rengøring i vores Shop.

Vedligehold & Rengør

Kvalitet

Om et terrassetræ er godt afhænger primært af valget af træsort og bearbejdningstypen. Påvirkning af kvaliteten: træsortering, naturlig holdbarhed, tørring og træets oprindelse.

Kvalitet

Frem for alt er det holdbarheden af ​​det brugte træ, der bestemmer holdbarheden af ​​en træterrasse. Vores terrasseelementer er lavet af særligt slidstærkt teak eller cumaru og er monteret med rustfri stålskruer.

holdbarhed

Oprindelse

Terrassebrædderne til vores træterrasseelementer kommer fra bæredygtigt skovbrug i Latinamerika. Monteringen foregår individuelt for hver kunde i Tyskland.

Oprindelse

Takket være de høje økologiske og sociale standarder, der opnås inden for skovdrift og produktion af terrassebrædderne til vores terrasseelementer, har vores elementers terrassebrædder fået FSC-100% certifikatet.

Bæredygtighed

VORES ELEMENTER OG TRÆFLISER

6,50 

Cumaru træfliser, FSC 100%
Pris: €72 pr. m2, modstandsklasse: 1

Fordele: ✓ bedste holdbarhed ✓ særlig robust og ridsefast

Ulemper: ✗ delvis ru overflade

Tip:Slib fliser efter, at de har været udsat for vejret første gang.

7,50 

Teaktræ fliser, FSC 100%
Pris: €83 pr. m2, modstandsklasse: 1

Fordele:✓ Bedste holdbarhed og dimensionsstabilitet ✓ Laveste risiko for revner og splinter

Ulemper: ✗ lidt dyrere

Tip: Terrasseolie er ikke nødvendig, hvis forsølvning ønskes.

6,50 

Jatoba træfliser, FSC 100%
Pris fra: 72 € pr. m2, modstandsklasse: 1-2

Fordele: ✓ glat overflade ✓ stærk farve og åre

Ulemper:✗ uolieret tendens til at revne ✗ farvede ingredienser vaskes ud

Tip:Rengør og olie fliser efter montering.

6,50 

Garapa træfliser, FSC 100%
Pris: 72 € pr. m2, modstandsklasse: 1-2

Fordele: ✓ glat overflade ✓ homogen, lys farve

Ulemper: ✗ Jernholdige stoffer fører til misfarvning

Tip: Terrasserengøring fjerner misfarvning