teaktræ

Betterwood " Miljø "Oprindelse »Vietnam

Træet fra Vietnam

Vores havemøbler, paneler, skærebrætter og gulvbrædder i teaktræ i 125 mm bredde kommer fra et certificeret savværk i Vietnam. Det højt specialiserede produktionsanlæg får sit teaktræ fra FSC® 100% bæredygtigt skovbrug i Brasilien og tilbyder førsteklasses kvalitet takket være årtiers erfaring med forarbejdning.

Plantagen & Savværkerne

Vores partner genbevokser nedslidt landbrugsjord i de tropiske regioner i Brasilien til FSC® 100% certificerede teak plantager. På denne måde bliver et tidligere tabt skovområde forvandlet til skov og giver lokalbefolkningen en bæredygtig mulighed for at leve af skovbrug. Og genplantning er med til at sikre, at den omkringliggende primærskov ikke bliver ved med at skrumpe.

De to savværker ligger i Vietnam, hvor de kan stole på årtiers erfaring inden for træforarbejdning. Maskiner af høj kvalitet kombineret med menneskelig knowhow muliggør næsten 100 % brug af de værdifulde teakstammer. Resultatet betyder maksimal udnyttelse af ressourcer i produktionen af ​​langtidsholdbare premium teakprodukter.

Havebord af teaktræ

Havebord af teaktræ

Certifikatet og certifikaterne

Vi importerer kun træprodukter fra Vietnam, der er FSC®® 100% certificeret. Dette sikrer ansvarlig skovforvaltning og er et eksempel mod ulovlig skovrydning.

Samspillet mellem disse aktører garanterer produkternes bæredygtige oprindelse Betterwood fra Vietnam.

Provinserne

Skærebrætterne og havemøblerne forarbejdes i provinsbyen Binh Duong i den sydlige del af landet. Binh Duong, der oprindeligt var landbrugsmæssigt, er nu ved at udvikle sig til et økonomisk centrum, der også tiltrækker mange expats. Regionen er stadig berømt for kunsthåndværkslandsbyerne - udover træprodukter laves der også keramik og keramik, skulpturer og malerier.

Savværket i Phu Yen producerer vores højkvalitets teak gulvbrædder i 125 mm, samt bordpladerne og parketgulvet. Provinsen ved Det Sydkinesiske Hav er kendt for paradisiske strande og byder på to ægte grønne skatte med Krong Trai National Park og Ea So Nature Reserve.

Regeringsbygning i Binh Duong, Vietnam

Havet i Phu Yen

Landet

Vietnam er et blomstrende vækstland langs kysten af ​​Sydøstasien. I de senere år er den lokale økonomi fortsat med at udvikle sig, så mange teknologiske virksomheder udover tekstilfremstilling og landbrugsproduktion nu sikrer voksende velstand.

Vietnam er et af biodiversitetens hotspots i Asien. Selvom skovarealet er steget de senere år, er skovenes kvalitet forringet i årtier. Derfor koncentrerer regeringen sig nu om at bygge et økologisk bæredygtigt skovbrugssystem. Fokus er på at bevare biodiversiteten, fjerne ulovlig skovhugst og bæredygtig skovforvaltning.

Vietnam er et af de bedste steder i verden, når det kommer til forarbejdning af træprodukter.

Træets vej

Amazonas regnskov Brasilien

Vores træ fra Vietnam