BETTERWOOD »TERRASSEELEMENTER »CUMARU

Cumaru terrasseelementer

Cumaru er en af ​​de hårdeste og mest modstandsdygtige træsorter i verden. Cumaru terrasseelementerne kombinerer denne modstand med en nem og hurtig installation. På den måde kan træterrasser bygges selv med det hårdeste træ i vores sortiment.

Tilbehør til elementerne

fra 24,95 

Cumaru terrassebord 90mm, Ibiza

Planlæg en træterrasse nu gratis.

Vi giver dig en lægningsplan og et tilbud med alt tilbehør og transportomkostninger. Vi kan også planlægge ekstraudstyr såsom byggehøjde eller terrassetrin for dig.

terrasseplanlægger

kvalitet og rådgivning

Arten Cumaru

Træelementerne Cumaru er lavet af original Cumaru terrassebord af BioMaderas. Træet er et af de hårdeste og tætteste tropiske træsorter på verdensplan og overbeviser med sin lange levetid og stærke rødbrune farve.

Terrasse træ sammenligning

Nem lægning

At lægge træterrasseelementerne er også ubesværet med Cumaru træ. Elementerne er fremstillet på en sådan måde, at de passer til det planlagte område og normalt kun skal udlægges. Har du brug for hjælp til planlægning, så brug blot vores terrasseplanlægger.

Understrukturerne

Som med elementerne Garapa, Jatoba og teak Desuden tilbyder vi Cumaru-elementerne med to varianter i underkonstruktionen: Den flade underkonstruktion til oplægning på jævne og faste underkonstruktioner, såsom en altan. Den stærke underkonstruktion til lægning over jorden eller stejle skråninger.

Oprindelse tropisk træ

Ved, hvor det kommer fra

Vi er stolte af, at vores træ udelukkende kommer fra bæredygtigt skovbrug. Derfor er vi glade for at vise dig, hvor træet voksede, og hvad vi gør for regnskoven.

Vores engagement i miljøet

Vores terrasseelementer

fra 230,00 

fra 175,00 

fra 220,00 

fra 230,00