De tidligere instruktioner skal også overholdes for skjult fastgørelse uden synlige skruehoveder ved brug af Sihga DielenFix-systemet. Nedenfor vil vi forklare, hvordan en træterrasse skrues sammen med Sihga DielenFix.

Du skal blot placere Sihga DielenFix med det integrerede monteringsstop på bagsiden af ​​planken og skrue de medfølgende BohrFix-systemskruer i

Skjult monteringsvejledning 01

Gentag denne proces på hver ekstra terrassebræt, forskudt til siden.

Skjult monteringsvejledning 02

Fastgør derefter planken til underkonstruktionen ved hjælp af BohrFix (28 mm længde), som også medfølger. Til startplanken kan DielenFix blot drejes vandret 180 grader og det integrerede monteringsstop kan trykkes fladt for at kunne fastgøre planken så tæt som muligt på enhver vægkant.

Skjult monteringsvejledning 03

Efter at den første planke er skruet fast på underkonstruktionen, skal du blot indsætte den næste planke. Skru ikke den nye planke fast på den indsatte side!

Skjult monteringsvejledning 04

Skru den derefter fast på underkonstruktionen kun på den side, der stadig er fri, igen med den medfølgende BohrFix-systemskrue - færdig!

Skjult monteringsvejledning 05

Den første eller sidste planke fastgøres med en delvis synlig skrueforbindelse. For at gøre dette fjernes stoppet på DielenFix’en, og DielenFix’en skrues derefter på forsiden, der flugter med sidens træoverflade på planken. Herefter fastgøres planken ved at skrue den med hærdede rustfri stålskruer i et forboret og forsænket hul fra oven.

Skjult monteringsvejledning 06

BYGGEVEJLEDNING TIL TRÆTERRASSE

GENSTART

Skjult vedhæftet fil