At lægge terrasseelementer i træ er meget nemmere end at montere individuelle terrassebrædder. Planlægningen af ​​træterrasseelementerne bør dog være meget præcis, så terrasseelementerne kan lægges uden efterbearbejdning.

Planlægning

Den nødvendige mængde afhænger af størrelsen af ​​træterrasseelementerne. Det er bedst at bruge vores gratis terrasseplanlægger til terrasseelementer og kan lave en passende installationsplan.

beregne beløb

Prisen på præfabrikerede træterrasseelementer varierer afhængigt af elementets størrelse og den anvendte træsort. Underbygning og skjult fastgørelse er allerede inkluderet. Arbejdsmængden ved lægning er væsentligt lavere end ved en træterrasse af sammenlignelig kvalitet lavet af individuelle terrassebrædder.

Beregn pris

Små mængder træterrasseelementer sendes med kurer. Større ordrer sendes med kurer. Levering sker normalt 2 uger efter bestilling, da elementerne er individuelt fremstillet på bestilling.

Forsendelsessedler

For at du kan overbevise dig selv om kvaliteten af ​​vores træterrasseelementer, sender vi træprøver gratis og uden forsendelsesomkostninger inden for Tyskland.

træ mønster

Vores elementer & træfliser

fra 230,00 

6,50 

Cumaru træfliser, FSC 100%
Pris: €72 pr. m2, modstandsklasse: 1

Fordele: ✓ bedste holdbarhed ✓ særlig robust og ridsefast

Ulemper: ✗ delvis ru overflade

Tip:Slib fliser efter, at de har været udsat for vejret første gang.