Plejeprodukter til udendørs træ

Terrasseelementer bliver grå med tiden. Dette er teknisk uproblematisk, men nogle gange visuelt uønsket. I et særligt fugtigt og skyggefuldt miljø kan alger og svampe også sætte sig på overfladen. For at modvirke gråning og for at beskytte mod alger og svampe, se Betterwood diverse træpleje- og rengøringsmidler.

Producenten har terrasseelementerne i teaktræ BioMaderas Der er udviklet plejeprodukter, der har opnået de bedste resultater over lang tid. For at vælge det bedste produkt og bruge det korrekt, skal det ønskede mål defineres på forhånd:

Mål Produktanbefaling
Bevar og forstærk træfarven i længere tid BioMaderas Terrasseolie med UV-beskyttelse
Træbeskyttelse mod alger og svampe, visuelt naturligt BioMaderas Patio beskyttelse
Rengøring af ældre trædæk BioMaderas gårdhave renere

Anvendelse af plejeprodukter

BioMaderas Terrasseolie med UV-beskyttelse: Udover en olie, der trænger dybt ned i træet og beskytter terrasseelementet, indeholder denne terrasseolie også UV-beskyttelse, der forstærker træfarven og bevarer den i længere tid. Derudover dannes et fint, vandafvisende lag, som modvirker udvaskningen af ​​træets naturlige farvepigmenter. Det skal påføres tyndt med en fnugfri bomuldsklud umiddelbart efter lægning af teak-elementerne, uden at efterlade store områder med stående olie. Du opnår den bedste effekt, hvis du gentager behandlingen en gang om året på din tørre og rene træterrasse.

BioMaderas Beskyttelse af terrassen: Dette træbeskyttelsesmiddel er specielt udviklet til at opfylde kravene til en træterrasse. Det modvirker effektivt dannelsen af ​​alger og svampe og efterlader træet visuelt i sin naturlige tilstand. Det skal påføres træoverfladen med en stor pensel eller malerrulle umiddelbart efter udlægning af terrasseelementerne. Terrassebeskyttelsen er også velegnet til brug efter svampe- og algeangreb. Det berørte område skal først slibes og renses, før produktet påføres. Du opnår de bedste resultater, hvis du gentager behandlingen hvert til hvert andet år på din tørre og rene teakterrasse.

BioMaderas Terrasserenser: Terrasserenseren fjerner effektivt snavs og sorte pletter på teak-elementerne. Det påføres på det fejede område ved hjælp af en vandkande eller en sprayflaske. Efter 10 til 15 minutters eksponering skrubbes terrasseelementerne med en rodbørste og skylles med haveslange og rent vand. Denne applikation skal gentages om nødvendigt. Rengøringseffekten varer normalt to år.

Vores træpleje

fra 24,95 

14,95 

fra 24,95