Træterrasseelementerne er meget nemmere og hurtigere at lægge end en træterrasse lavet af terrassebrædder. Hvis Overfladeniveau og fast Alt du behøver er en hammer til at fastgøre afstandsstykkerne til de ønskede steder og en sav til at lave dimensionsjusteringer af terrassens kanter. Terrasseelementerne kan nemt bæres af to personer. Mange kvadratmeter kan lægges inden for en time.

Enhver plan og solid overflade er velegnet til lægning af træterrasseelementer. Mindre ujævnheder kompenseres automatisk for af elementerne takket være de integrerede gummifødder. Hvis vi giver dig en lægningsplan oprettet, kan du se, hvor hvert element skal placeres.

  1. Start i det ene hjørne af det planlagte terrasseområde. Slå med en Hammer Indsæt to af de små afstandsstykker i siden af ​​det første element på de sider, hvor et andet element hviler. På denne måde kan du opnå en konstant fugebredde mellem elementerne. Fugebredden mellem elementerne svarer til fugebredden af ​​dækbrædderne på gulvbelægningen.
  2. Placer det næste element oven på det første element og forbind elementerne til de tilstødende hjørner på bunden plastbindere. Hvis du ikke kan nå et af hjørnerne (f.eks. hvis en tilstødende væg forhindrer dette), er det ikke et problem. Efterhånden som monteringen skrider frem, øges stabiliteten af ​​elementerne indbyrdes.
  3. Placer derefter det næste element og forbind i de tilstødende hjørner. Gentag disse trin, indtil din terrasse er fuldstændig installeret.

Kunne du tænke dig at skrue din terrasse fra terrassemodulerne på en træunderkonstruktion, er dette også muligt. Informer os venligst inden bestilling, så vi ikke sætter gummifødder på ved montering af elementerne i dette tilfælde. I dette tilfælde skal elementets underkonstruktion skrues til den installerede træunderkonstruktion i fire hjørner ved hjælp af smalle rustfri stålskruer (50 mm lange).

Vores elementer & træfliser

fra 230,00 

6,50 

Cumaru træfliser, FSC 100%
Pris: €72 pr. m2, modstandsklasse: 1

Fordele: ✓ bedste holdbarhed ✓ særlig robust og ridsefast

Ulemper: ✗ delvis ru overflade

Tip:Slib fliser efter, at de har været udsat for vejret første gang.