Bordplade teak 40mm

BETTERWOOD »træplade " Standard

Træpaneler i standardstørrelser

Her finder du vores træpaneler i standard størrelser - Velegnet til borde, hylder eller køkkenelementer. Hvis formaterne ikke passer dig: Vi tilbyder også individuelle blanks på.

Fingerledde lameller

Ved træplader med fingersamlede lameller limes det massive træ på langs.

Kontinuerlige lameller

Træpaneler med gennemgående lameller er lavet på langs af ét stykke træ.

Træpaneler i standardstørrelser

Skær træpaneler

220,00  pr m²

460,00  pr m²

385,00  pr m²

590,00  pr m²

Oprindelse tropisk træ

Ved, hvor det kommer fra

Vi er stolte af, at vores træ udelukkende kommer fra bæredygtigt skovbrug. Derfor er vi glade for at vise dig, hvor træet voksede, og hvad vi gør for regnskoven.

Vores engagement i miljøet

baggrund og tjenester

Bæredygtig oprindelse

Vores teakpaneler er fremstillet på et certificeret håndværksværksted i Vietnam. Det anvendte teaktræ kommer fra bæredygtigt forvaltede skove og bærer FSC® 100% certifikatet for særlig bæredygtig og ansvarlig skovdrift.

teaktræ
Teak badeværelseshylde

Træpaneler til møbelkonstruktion

Vores træpaneler er ideelle til møbelkonstruktion. Uanset om du vil bygge hylder, skabslåger eller køkkenelementer: Hos os finder du det rigtige materiale af teak eller mahogni. De 18 mm tykke træpaneler lavet af teak eller mahogni bruges normalt til hylder og skabslåger. Korpuser og hylder kan udmærket bygges af de stærkere varianter med en tykkelse på 40 mm. Hvis du ønsker det, kan vi forsyne dig med de paneler, der allerede er skåret i længde og bredde til dit projekt.

Velegnet til træpladerne

fra 3,50 

fra 6,50 

200,00 

(119,05  / 1 m²)