Træterrassedyr

Kæledyr og terrasser – hvad skal du huske på?

Terrasser tilbyder en vidunderlig plads til afslapning og fritid - ikke kun for os mennesker, men også for vores elskede kæledyr. Uanset om du solbader, leger eller bare nyder den friske luft, kan terrasser blive et yndet sted for vores dyrekammerater. Men der er nogle vigtige aspekter at overveje for at sikre, at dette rum er behageligt og sikkert for både dig og dit kæledyr.

Valg af det rigtige terrassemateriale:

For kæledyrsejere er det afgørende at vælge det rigtige terrassemateriale. Træterrasser, som dem ved Betterwood er ofte et godt valg. De er naturlige, robuste og potevenlige. Især resistente træsorter som Garapa og Jatoba er ideelle, fordi de ikke kun er holdbare, men også modstandsdygtige over for ridser. Sørg for at vælge træ med en glat overflade for at minimere risikoen for splinter. Med nogle træsorter som f.eks Cumaru, som kan have intermitterende vækst, er det tilrådeligt at slibe terrasserne efter lægning for at skabe en overflade, der er sikker og behagelig for dig og dine firbenede venner.

Sikkerhed og sundhed:

Sørg for, at din terrasse er sikker for dit kæledyr. Dette inkluderer at sørge for, at det er godt indhegnet, så dine kæledyr ikke løber væk eller kommer ind i farlige områder. Tjek også regelmæssigt for løse brædder eller skarpe kanter, der kan skade dit kæledyr. Det er også vigtigt at bruge sikre produkter, når du plejer din terrasse. Vores Terrasseolier fra BioMaderas er ikke kun sved- og spytsikker, men også godkendt til børnelegetøj og EN 71-3 certificeret i overensstemmelse med den europæiske standard for legetøjssikkerhed. Derimod bør du undgå at bruge imprægneringsgrunder, især på europæiske nåletræer, da sådanne imprægneringer ofte kan indeholde meget giftige stoffer.

Vejrbeskyttelse:

Kæledyr, ligesom mennesker, har brug for beskyttelse mod ekstreme vejrforhold. Sørg for, at en del af din terrasse giver skygge, især på varme dage. Her kan et solsejl eller en pergola hjælpe. Det er også vigtigt at have et beskyttet område, hvor dit kæledyr kan trække sig tilbage i tilfælde af regn eller kraftig blæst.

Planter og dekoration:

Sørg for, at alle planter og dekorationer på din terrasse er kæledyrsvenlige. Undgå giftige planter og sørg for, at pyntegenstande ikke let sluges eller har skarpe kanter.

Reinigung og Pflege:

Regelmæssig terrasserengøring er vigtig for at holde den sikker og behagelig for dit kæledyr. Brug kæledyrsvenlige rengøringsmidler. Når det kommer til træterrasser, er korrekt pleje også afgørende for at bevare træets kvalitet. Du kan finde produkter og tips til pleje af træterrasser i rådgivningssektionen af Betterwood.

Terrasser til hunde og katte

At skabe en kæledyrsvenlig terrasse betyder at give et sikkert, behageligt og stimulerende miljø, hvor dine dyrekammerater kan bevæge sig frit. Med den rigtige planlægning og valg af materialer, kombineret med sikkerhedsforanstaltninger og passende pleje, bliver din terrasse et perfekt sted for dig og dine kæledyr at nyde de smukke stunder udendørs sammen. Kontakt os for yderligere information og rådgivning om valg af det rigtige træ og passende træplejeprodukter.

Foto: Katerina Kepka (https://www.katerina-kepka.de/)

fra 11,69 

Cumaru terrassebord, FSC 100%
Pris fra: 70 € pr. m2, modstandsklasse: 1

Fordele: ✓ bedste holdbarhed ✓ særlig robust og ridsefast

Ulemper: ✗ delvis ru overflade ✗ høj effektudvikling

Tip: Slib gulvbrædderne, efter de har været udsat for vejret første gang.

fra 9,26 

Garapa terrassebrædder, FSC 100%
Pris fra: 65 € pr. m2, modstandsklasse: 1-2

Fordele: ✓ glat overflade ✓ homogen, lys farve

Ulemper: ✗ Stoffer indeholdende jern fører til misfarvning ✗ Afskruede stoffer har tendens til at deformeres

Tip: Terrasserengøring fjerner misfarvning og
Professionel mellemlagring undgår forsinkelse.

fra 9,26 

Jatoba terrassebord, FSC 100%
Pris fra: 65 € pr. m2, modstandsklasse: 1-2

Fordele: ✓ glat overflade ✓ stærk farve og åre

Ulemper:✗ uolieret tendens til at revne ✗ farvede ingredienser vaskes ud

Tip: Rengør og olie dækbrædder efter montering.

fra 25,37 

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv