fastgørelse af terrasse

Betterwood " Udstyr »Terrassefastsættelse

skrue og værktøj

Terrassebrædder kan skrues synligt eller skjult. Her finder du terrasseskruer og fastgørelsessystemer til skruning uden synlige skruer, samt afstandsstykker og værktøj.

Skrueforbindelse til terrassebrædder

Skjult skrueforbindelse

En træterrasse lavet af slidstærkt tropisk træ stiller høje krav til dens fastgørelsessystem. Hvis du ønsker at fastgøre din terrasse uden synlige skruer, bør du bruge systemer, der skrues nedefra og fungerer som et fast og glidende system. Det BioMaderas Klip har bevist sig selv i årevis og tilbyder konstruktive fordele sammenlignet med en klassisk fastgørelse.

Skjult vedhæftet fil
Teak skjulte skrueclips
Garapa terrassebrædder synligt skruet

Synlig skrueforbindelse

Den synlige skrueforbindelse af terrassebrædder er klassikeren og giver den fordel frem for for eksempel skjult fastgørelse, at brædderne lettere kan udskiftes. Derudover er varianten billigere og nemmere at lægge. Til skruning af særligt hårde og slidstærke tropiske trægulvbrædder, en rustsikker og ubrydeligt rustfrit stål blive respekteret. Skruerne kl Betterwood er lavet til det.

dækskruer

Råd om boltning

I vores Råd om pynt du finder også byggevejledning til en synlig og skjult skrueforbindelse Din træterrasse - med billeder og videoer.

Råd til skruning
Skru dækbrædderne sammen

Vores tilbehør

Skrueforbindelse og værktøj

Til fastgørelse af terrassebrædderne.

Underbygning & Ventilation

For forbedret konstruktiv træbeskyttelse.

Træpleje og beskyttelse

Find den rigtige pleje til dit træ.