Amazon Peru

Miljø » projekter » Amazon Peru

Projekt i Amazonas

Enhver, der køber træ fra Sydamerika hos os, støtter beskyttelsen af ​​den peruvianske regnskov på Amazonas. I dette projekt hjælper vi de oprindelige folk til deres ejendomsrettigheder, hvormed de forsvarer sig mod fordrivelse ved ulovlig skovrydning og agroindustri.

Målet: styrkelse af indfødtes rettigheder

Udbredelsen af ​​industrielt landbrug lægger et enormt pres på oprindelige samfund i den peruvianske regnskov. Da du ikke ejer din jord, er du sårbar over for fordrivelse. Målet med dette projekt er at sikre disse ejendomsrettigheder for 220 oprindelige samfund og dermed beskytte et område på seks millioner hektar regnskov.

Stedet: Amazonas i Peru

Loreto- og Ucayali-regionerne er de to største Amazonas-områder i Peru og er traditionelt besat og beskyttet af oprindelige grupper. Denne Amazon-region – også kendt som Andes-Amazonien – betragtes som et mangfoldigheds-hotspot i det, der allerede er det mest biologisk mangfoldige område på jorden.

Vores partnere: Rainforest Trust & CEDIA

Den amerikanske NGO Rainforest Trust og det lokale Center for Udvikling af en Indigenous Amazon Organisation (CEDIA) har arbejdet sammen i 25 år og har allerede opnået enorm succes i regnskovsbeskyttelse ved at styrke den oprindelige befolkning.