Teak plantage Indonesien

Betterwood " Miljø "Oprindelse » Indonesien

Træet fra Indonesien

Der er næppe et land i verden, hvor ødelæggelsen af ​​regnskoven skrider hurtigere frem end i Indonesien. Kun bæredygtig skovforvaltning kan bremse udviklingen, bevare biodiversiteten og beskytte skovene på lang sigt. Vores teaktræ fra Java bidrager til dette.

Plantagen & Trælastværket

På Java er der vokset teaktræer på store arealer med omfattende beplantning i århundreder. De resulterende teakplantager ligner vores oprindelige skove og tilbyder et sikkert levested for adskillige dyre- og plantearter. For lidt mere end en fjerdedel af hele skovarealet er udpeget som fredet område. Takket være omhyggelig kommerciel brug er skovene indtil videre blevet skånet for at blive ødelagt af landbruget.

Jombang ligger sydvest for havnebyen Surabaya i den østlige del af den største indonesiske ø Java. I savværket bliver teaktræerne fra de store skovrejsningsområder i Østjava forarbejdet til dækbrædder.

Teak fra Java har et fremragende ry rundt om i verden, fordi de klimatiske forhold er ideelle for træet. Teaktræet vokser særligt langsomt og opnår en høj tæthed og olieindhold.

Skærebræt 101 teak sæt

Teak skærebrætter

Certificeringen

Vi importerer kun terrassebrædder fra bæredygtig genplantning fra Indonesien. En fortrængning fra det industrielle landbrug standses dermed.

Die Stadt

Det forarbejdede teaktræ transporteres fra Jombang til Surabaya – hovedstaden i det østlige Java-regionen.

Med 2,6 millioner indbyggere er Surabaya den næststørste by i Indonesien og har med Tanjung Perak den vigtigste havn i regionen. Herfra eksporteres hovedsageligt sukker, tobak og kaffe. Men vores teaktræ bliver også sendt til Europa herfra. Under hollandsk, britisk og japansk styre var byen af ​​ringe betydning. Først siden selvstændigheden i midten af ​​det 20. århundrede har byen udviklet sig til den næstvigtigste metropol i Indonesien.

Surabaya i Indonesien

ø i Indonesien

Landet

Med omkring 240 millioner indbyggere er Indonesien det fjerde mest folkerige land i verden. Landområdet er spredt over mere end 17.000 øer, med smukke strande, utallige vulkaner og en mangfoldig flora og fauna. Halvdelen af ​​befolkningen bor på den største ø Java, hvor hovedstaden Jakarta ligger. Udover Java er Sumatra, Borneo og Sulawesi vigtige hovedøer i staten, og Bali er et populært feriemål.

Indonesien er stadig et af de største områder med regnskov i verden. Produktionen af ​​palmeolie er dog steget massivt i de senere år og truer i stigende grad primærskovene. Med en årlig produktion på omkring 45 millioner tons er Indonesien det vigtigste producerende land for palmeolie og dækker 2/3 af verdens samlede. Der kræves nu mere end 11 millioner hektar jord til dette.

Træets vej

Amazonas regnskov Brasilien

Vores træ fra Indonesien

Ikke til rådighed

fra 25,77 

223,69 

(111,85  / 1 m²)

fra 223,69 

fra 233,87 

fra 3,56 

Teakterrasse, FSC 100%
Pris fra: 130 € pr. m2, modstandsklasse: 1

Fordele: ✓ Bedste holdbarhed og dimensionsstabilitet ✓ Laveste risiko for revner og splinter

Ulemper: ✗ relativt dyre ✗ ikke særlig lange brædder

Tip: Læg terrassebrædder sammen.

fra 6,61 

Teakterrasse, FSC 100%
Pris fra: 130 € pr. m2, modstandsklasse: 1

Fordele: ✓ Bedste holdbarhed og dimensionsstabilitet ✓ Laveste risiko for revner og splinter

Ulemper: ✗ relativt dyre ✗ ikke særlig lange brædder

Tip: Læg terrassebrædder sammen.

fra 3,56 

fra 6,61