fra 9,55 

pyntede » Underbygning » Cumaru

Cumaru underbygning

Den passende underbygning Cumaru terrassebord: Det særligt stærke og holdbare konstruktionstræ fremstillet af Cumaru.

Tilbehør til Cumaru underbygningen

Cumaru terrassebord 90mm, Ibiza

Planlæg en træterrasse nu gratis.

Vi giver dig en lægningsplan og et tilbud med alt tilbehør og transportomkostninger. Vi kan også planlægge ekstraudstyr såsom byggehøjde eller terrassetrin for dig.

terrasseplanlægger

Baggrunden for vores Cumaru underbygning

Den bæredygtige oprindelse

Vores Cumaru-terrasse og Cumaru-understruktur kommer fra FSC®®-certificerede skove i Madre Dios-regionen i Peru. Gennem vores latinamerikanske afdeling kontrollerer vi personligt kvaliteten og uafhængige eksperter kontrollerer, om der ikke bruges pesticider, biodiversiteten bevares, og der fjernes kun så meget træ, som vil gro tilbage i samme periode. Det kontrolleres også, om skovhuggerne og de ansatte i savværket i Lima får en rimelig løn. Transporten fra Latinamerika til vores lager i Nümbrecht er klimaneutral.

Cumaru terrassebrædder 120mm BioMaderas

Den hårdeste træsort

Cumaru er et af de mest holdbare træsorter i verden. Det bruges i Sydamerika til at bygge broer og til at bygge moler i vandet. Den er derfor også særdeles velegnet som en stabil og holdbar underkonstruktion til træterrasser. I henhold til DIN-standarden er Cumaru klassificeret i modstandsklasse 1 og opnår dermed en minimumslevetid på 25 år udendørs. Dens spændstighed, modstand og bæreevne gør det muligt at bruge Cumaru til at skabe særligt holdbare træterrasser.

Den omfattende rådgivning

Vi rådgiver dig gerne om opbygningen af ​​din træterrasse med en underkonstruktion lavet af Cumaru. Vi laver en til dig lægningsplan og tilbud til din træterrasse. Du kan også bruge vores terrasseberegner Brug det til selvstændigt at bestemme dine behov på forhånd. Et dækbræt skal skrues fast i en underkonstruktion for hver 45-50 cm, så brædderne ikke slår sig på grund af temperaturudsving. Vi rådgiver dig gerne om, hvordan den ønskede montagehøjde kan opnås med tværlægter - en underkonstruktion monteret over hinanden - eller justerbare lejer. Vi besvarer også mange spørgsmål i vores online konsultation.

Fundament træterrasse
Oprindelse tropisk træ

Ved, hvor det kommer fra

Vi er stolte af, at vores træ udelukkende kommer fra bæredygtigt skovbrug. Derfor er vi glade for at vise dig, hvor træet voksede, og hvad vi gør for regnskoven.

Vores engagement i miljøet

Andre understrukturer