BETTERWOOD » skærebrætter

Teak skærebrætter

Skærebrætterne kl Betterwood er lavet af FSC®-certificeret teaktræ. Træet er særligt modstandsdygtigt, skånsomt mod klingen og samtidig smidigt.

FSC skærebrætter i teaktræ

baggrund og erfaringer

Rost af pressen

Vores skærebrætter og skæreklodser har ofte været omtalt i pressen. Zeit magazine har vores Skærebræt nr. 104 præsenteret som en produktanbefaling. Cook's Illustrated skrev om vores Hakkeblok N°401 skrevet: "Det sidste skærebræt, du nogensinde får brug for."

Skærebræt teakpresse
Kogning af hakkeblok teak

Lavet til kok og kniv

Omhyggelig bearbejdning, gentagen slibning og biologisk oliering er simpelthen en del af et godt skærebræt. Men den rigtige stjerne er det materiale, den er lavet af: teak. Intet andet træ er så modstandsdygtigt over for vand og så skånsomt mod knivblade. Det er teaktræet, der gør vores skærebrætter så exceptionelt gode.

Dyrket i bæredygtig skovforvaltning

Vores skærebrætter og skæreklodser er lavet på et certificeret håndværksværksted i Vietnam. Det anvendte teaktræ kommer fra bæredygtigt forvaltede skove og bærer FSC® 100% certifikatet for særlig bæredygtig og ansvarlig skovdrift.

teaktræ
Rengør skærebrætter

Konsultation inkluderet

Hvilket skærebræt er det rigtige for mig, og hvilket materiale passer til mine krav? Vi besvarer disse og mange andre spørgsmål om skæring af reddere og huggeklodser i vores Rådgivning.

Oprindelse tropisk træ

Ved, hvor det kommer fra

Vi er stolte af, at vores træ udelukkende kommer fra bæredygtigt skovbrug. Derfor er vi glade for at vise dig, hvor træet voksede, og hvad vi gør for regnskoven.

Vores engagement i miljøet

Güde kniv med teak skaft