BETTERWOOD " Miljø "Oprindelse » Bolivia

Træ fra Bolivia

Der er langt fra en frøplante i troperne til et dæk, en bordplade eller et skærebræt i dit hjem. Efter hvilke principper arbejdes der i skovene? Hvordan foregår den videre forarbejdning og transport? På dette tidspunkt vil vi gerne dokumentere historien bag vores tropiske træ.

Skov og savværk

Jombang ligger sydvest for havnebyen Surabaya i den østlige del af den største indonesiske ø Java. I det moderne savværk forarbejdes teaktræerne fra de store skovrejsningsområder i Østjava til dæk, bordplader, parket, massivt trægulv og møbeltræ.

I Java har teaktræer vokset på omfattende plantager i årtier. Skovene giver et sikkert levested for adskillige dyre- og plantearter. Takket være omhyggelig kommerciel brug er skovene indtil videre blevet skånet for ødelæggelse af landbruget.

Original BioMaderas pyntede

Fra Jombang transporteres det forarbejdede teaktræ til Surabaya - hovedstaden i Øst-Java-regionen. Med 2,6 millioner indbyggere er Surabaya den næststørste by i Indonesien og har regionens vigtigste havn, Tanjung Perak. Sukker, tobak og kaffe eksporteres hovedsageligt herfra. Men vores teaktræ er også bragt herfra til Europa. Byen var næppe betydningsfuld under hollandsk, britisk og japansk styre. Først siden selvstændigheden i midten af ​​det 20. århundrede har byen udviklet sig til Indonesiens næstvigtigste metropol.

Vores træ fra Bolivia

fra 175,00 

fra 220,00 

fra 230,00