BioMaderas gårdhave renere

14,95 

Forventet levering senest: 25. juli

Terrasserens lavet af 100% oxalsyre til blanding af 10 til 15 liter rengøringsopløsning.

Antal 1 kg
frugtbarhed 15 liter rengøringsmiddel til 15 kvadratmeter terrasseareal
effekt mod grå dis, snavs, alger og jern-tannin oxidation forhindrer glatte gulvbrædder
egnet til uolieret og olieret terrassebræt
ansøgning Bemærk Rensemiddel kan forårsage misfarvning på syrefølsomme overflader som metal, glas og facader. Skyl straks med rent vand.
miljømæssige fuldt bionedbrydeligt
Emne: 9003-01 Kategorier: , Søgeord:

BioMaderas Terrasserenser til træterrasser

Terrasserenseren fra BioMaderas Baseret på oxalsyre fjerner den effektivt snavs, alger, svampe og grå film fra forvitrede og snavsede træterrasser. Bland, påfør, skrub – færdig.

Terrasserenser fra BioMaderas

Cumaru terrasse 90mm, 1 år gammel, Simon Alber, Stuttgart

Fordelene

✓ Ren oxalsyre uden gift
✓ Stærk effekt på forvitret træ
✓ Fjerner snavs
✓ i kombination med BioMaderas Terrasseolie bringer træets naturlige farve tilbage

Ansøgning

Den BioMaderas Terrasserenser baseret på oxalsyre blandes i forholdet 1 til 10 til 1 til 15 i lunkent vand og påføres derefter den fejede træterrasse med en vandkande. Gulvbrædderne kan allerede inden behandling være våde, så renseren primært virker på overfladen og ikke i træet. Efter 10 minutters eksponering skures terrassen med en børste. Dette løsner snavs, alger og svampe på terrassen. Herefter skylles terrassen med rent vand.

Instruktioner pdf online guide
skrubning
Teak dæk 95mm

Rådgivning

I vores Rådgivning til træterrasser finder du tips til de bedste pleje- og rengøringsprodukter og til deres professionelle brug. Vi besvarer også gerne dine spørgsmål personligt.

Vægt 1 kg
Marke

3 Anmeldelser til BioMaderas gårdhave renere

 1. Genial -

  Hæld blot vandkanden på træet, vent lidt, fej væk med en hård kost og bliv ved med at hælde vand igen og igen, så alt snavs skylles væk. Jeg behøver ikke sige noget om resultatet, billederne er klare (jeg købte for få, derfor denne overgang). Absolut købsanbefaling.

 2. Larissa Pohl (via Google) -

  Bestillingen var super hurtig, Mr J's service var i top. Pakken kom dagen efter og dagen efter var terrassen skinnende ren.

 3. amier@jordanme.de -

  Jeg brugte dækrenseren for første gang på et 2 år gammelt Cumaru træterrasse. Terrassen var i det første forår med BioMaderas Terrasseolie blev behandlet let og så grå og delvist grønlig ud efter vinteren. Jeg blandede terrasserenseren i en vandkande og hældte den ud på terrassen med sprøjtehovedet. Efter cirka 10 minutter børstede jeg terrassen med en elektrisk skrubber. Du kan tydeligt se resultatet, når du børster. Snavset kan meget nemt fjernes og tilbage er en ren og algefri overflade med den naturlige træfarve. Derefter skyllede jeg terrassen med rent vand. Sørg for at bruge handsker, ellers misfarves dine fingre – hvordan ved jeg det?
  Perfekt terrasserengøring uden store anstrengelser og skader på træoverfladen, fx med højtryksrenser. Perfekt! Så har jeg terrassen med BioMaderas Terrasseoliebehandlet lys og terrassen fremstår som ny.

Tilføj din bedømmelse

gårdhave renere BioMaderas Application Notes
Brugsanvisning Terrasserenser

Klik på billedet for at starte download.

Gem kurv
Del kurv