Teakplade 40mm trækant
cut

599,92  pr m²

Areal (m²)
Pris pr. Stk
Forventet levering senest: 30. juli

Teak top med trækant fra BioMaderas

Når du skærer den højkvalitets teakplade med aftagning, kan du allerede nu få den rigtige størrelse til håndvasken eller køkkenbordpladen. Ved tilskæring af brættet skal det dog bemærkes, at brættets bredde kan variere lidt på grund af trækanten. Derudover får du med snit under 80 cm bred kun en trækant på den ene side.

Træmønster fri

FSC teak top med trækant fra BioMaderas

Abmessungen

længde 15cm til 200cm
bredde 15 cm til omkring 80 cm
dimensionel tolerance +/-2 mm i længde og bredde
også i standard størrelser tilgængelig
styrke 40mm
lang side med kant af teaktræ
Ved snit under 80 cm er trækanten kun til stede på den ene side

Fakta

Arter Teaktræ (Tectona grandis)
behandling Massivt træ med gennemgående trælister
Marke BioMaderas
overflade høvlet
Behandlung naturlig
Certifikat SVLK

Rådgiver

instruktioner Datablad som PDF

Bearbejdningsvejledning for massive træpaneler

De massive lameller til vores massive træpaneler er nøje udvalgt og teknisk tørret. De er limet sammen, så splintved opstår overvejende på B-siden. Trækerne til trækerne limes derfor ikke skiftevis. Vi vil gerne give dig et par vigtige tips til, hvordan du håndterer massive træpaneler. Så du kan nyde at arbejde med naturmaterialet træ lige så meget som vi gør!

Træ top teaktræ
Teak badeværelseshylde

1. Udseende

Massive træpaneler er et naturprodukt. Vores paneler sorteres under produktionen efter strenge kvalitetsspecifikationer. Den specielle træstruktur og det naturlige farvespil giver hvert panel en individuel karakter. De udgør ikke en grund til at klage.

2. Akklimatisering

Træpladerne skal akklimatisere sig i mindst 48 timer i det rum, de skal monteres i. For at gøre dette skal du lægge pladen fladt og åbne emballagen. Beskyt træpanelerne mod ekstreme ændringer i temperatur og fugtighed. Hvis pladen deformeres, skal den vendes, så akklimatiseringen kan foregå jævnt på begge sider. At bære afsatser og om nødvendigt nedtynge pladen med en vægt er også nyttige.

Teak håndvask 40mm
Bordplade råolieret

3. Overfladebehandling

Overfladebehandling (f.eks. oliering) skal altid udføres i samme omfang på begge sider. Vi anbefaler dette BioMaderas Øl til vores massive træpaneler.

4. forberedelse

Forbor huller til de nødvendige skruer for at reducere stress. Skruer skal skrues mindst 15 mm dybt ind i massivtræpladen mindst hver 15. cm. Stabiliseringsstrimlerne bør vælges i profilen, så de er statisk effektive og forhindrer panelet i at vride sig. Vær dog opmærksom på, at der er tale om et produkt af massivt træ, som svulmer og krymper ved udsving i luftfugtigheden.

teaktræ
Teaktræ bark forfængelighed

5. Montering

Yderligere stabiliseringsstrimler skal fastgøres på undersiden for at forhindre pladen i at deformere. Massivt træ er et levende materiale, der udvider sig og trækker sig sammen med ændringer i temperatur og luftfugtighed. En tilstrækkelig bred ekspansionsspalte bør derfor altid stå åben mod alle andre ikke-levende materialer såsom sten, stål, vægge og rør. Det er bedst at dække dette med en dekorativ strimmel. Derudover bør massivtræspanelet ventileres fra begge sider. Vi fraråder at lime pladen over hele overfladen.

6. Sygepleje og aldring

Efter mange års intensiv brug kan massivt træpanelet vise pletter, ridser og striber. For at genopfriske skal du slibe let med en kværn eller fint sandpapir og oliere om nødvendigt. På den måde kan mindre skader også behandles.

Forsendelsesomkostninger

Vægt 32 kg
Arter

trælameller

gennemgående lameller

Oprindelse

Behandlung

naturlig

bredde

længde

styrke

Produkt

Marke

Folder teak plader
Datablad (PDF)

Teknisk datablad og forarbejdningsvejledning for vores teaktræpaneler som PDF-download.

Gem kurv
Del kurv