Teakplade 30mm gennemgående
Klip, FSC 100%

345,00  pr m²

Kan leveres til efterfølgende levering

Areal (m²)
Pris pr. Stk
Forventet levering senest: 13. september (længere leveringstid)

Teaktræ panel 30mm gennemgående skåret fra BioMaderas

De 30 mm tykke massive træpaneler skåret af gennemgående teaktræ: Den limede forbindelse er vandtæt, træet har en høj modstandsdygtighed over for skimmelsvamp og svampe.

Træmønster fri

FSC teakplade 30mm kontinuerlig (skåret)

bredde 3cm til 100cm
længde 5cm til 200cm
Kornets retning i længderetningen
styrke 30mm
dimensionel tolerance +/-2 mm i længde og bredde
Kvalitet A / B
Arter Teak (Tectona grandis)
Oprindelse Vietnam, FSC® 100% certificeret
lameller Helt igennem massivt træ
lamelbredde 3cm til 7cm
overflade slebet glat
Tørring teknisk tørret
Retur individuelle nedskæringer er udelukket fra tilbagekaldelse
Anbefalet pleje bordplade olie af BioMaderas
Rådgivning online guide træplader
producent BioMaderas

Bearbejdningsvejledning for massive træpaneler

De massive lameller til vores massive træpaneler er nøje udvalgt og teknisk tørret. De er limet sammen, så splintved opstår overvejende på B-siden. Trækerne til trækerne limes derfor ikke skiftevis. Vi vil gerne give dig et par vigtige tips til, hvordan du håndterer massive træpaneler. Så du kan nyde at arbejde med naturmaterialet træ lige så meget som vi gør!

Træ top teaktræ
Teak badeværelseshylde

1. Udseende

Massive træpaneler er et naturprodukt. Vores paneler sorteres under produktionen efter strenge kvalitetsspecifikationer. Den specielle træstruktur og det naturlige farvespil giver hvert panel en individuel karakter. De udgør ikke en grund til at klage.

2. Akklimatisering

Træpladerne skal akklimatisere sig i mindst 48 timer i det rum, de skal monteres i. For at gøre dette skal du lægge pladen fladt og åbne emballagen. Beskyt træpanelerne mod ekstreme ændringer i temperatur og fugtighed. Hvis pladen deformeres, skal den vendes, så akklimatiseringen kan foregå jævnt på begge sider. At bære afsatser og om nødvendigt nedtynge pladen med en vægt er også nyttige.

Teak håndvask 40mm
Bordplade råolieret

3. Overfladebehandling

Overfladebehandling (f.eks. oliering) skal altid udføres i samme omfang på begge sider. Vi anbefaler dette BioMaderas Øl til vores massive træpaneler.

4. forberedelse

Forbor huller til de nødvendige skruer for at reducere stress. Skruer skal skrues mindst 15 mm dybt ind i massivtræpladen mindst hver 15. cm. Stabiliseringsstrimlerne bør vælges i profilen, så de er statisk effektive og forhindrer panelet i at vride sig. Vær dog opmærksom på, at der er tale om et produkt af massivt træ, som svulmer og krymper ved udsving i luftfugtigheden.

teaktræ
Teaktræ bark forfængelighed

5. Montering

Yderligere stabiliseringsstrimler skal fastgøres på undersiden for at forhindre pladen i at deformere. Massivt træ er et levende materiale, der udvider sig og trækker sig sammen med ændringer i temperatur og luftfugtighed. En tilstrækkelig bred ekspansionsspalte bør derfor altid stå åben mod alle andre ikke-levende materialer såsom sten, stål, vægge og rør. Det er bedst at dække dette med en dekorativ strimmel. Derudover bør massivtræspanelet ventileres fra begge sider. Vi fraråder at lime pladen over hele overfladen.

6. Sygepleje og aldring

Efter mange års intensiv brug kan massivt træpanelet vise pletter, ridser og striber. For at genopfriske skal du slibe let med en kværn eller fint sandpapir og oliere om nødvendigt. På den måde kan mindre skader også behandles.

Forsendelsesomkostninger

Vægt 21 kg
Produkt

, , ,

Marke

trælameller

gennemgående lameller

Arter

Oprindelse

styrke

Størrelse

Certifikat

Kvalitet

, ,

anmeldelser

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Teakplade 30mm kontinuerlig
Skæring, FSC 100%"

Folder teak plader
Datablad (PDF)

Teknisk datablad og forarbejdningsvejledning for vores teaktræpaneler som PDF-download.

Gem kurv
Del kurv