piedestal af BioMaderas

fra 1,10 

Forventet levering senest: 29. juli

Sokkelen understøtter underbygningen af ​​din terrasse og hjælper med nem højdejustering og nivellering af din træterrasse. Konstruktionen øger den konstruktive beskyttelse af træet, da den undgår vandfyldning og giver bedre ventilation på undersiden.

Justeringsområde piedestal 35mm til 55mm
Justeringsområde inklusive adapter 35 mm til 295 mm (Vælg venligst)
Materiale vejrbestandig polypropylen
Dimensioner adapter 20 mm, 40 mm, 60 mm eller 80 mm
trykbelastning op til 1000 kg pr. leje
Emne: 8805-00 Kategori:

STØTTE TIL TERRASSESUBSTRUKTUR

Piedestalerne af BioMaderas muliggør ukompliceret højdejustering af underbygningen af ​​en træterrasse. Terrassebunden forhindrer underbygningen i at komme i direkte kontakt med jorden, sikrer god ventilation og forhindrer vandfyldning. Soklerne kan justeres trinløst ved blot at dreje dem. I kombination med adapterne kan du opnå en ekstra installationshøjde på 35 mm til 295 mm. Takket være understøtningspladens X-form kan underkonstruktionen bygges op tæt på kanten og flere underkonstruktionstømmer kan samles på række. Underkonstruktionen af ​​træ eller aluminium kan fastgøres ved hjælp af montagestoppet.

medlem af Global Forest & Trade Network af WWF

Fordelene

✓ Mærkekvalitet fra BioMaderas
✓ velegnet til enhver underkonstruktion
✓ Kan kombineres med aluminium underkonstruktion
✓ Trinløs højdejustering fra 35 mm til 295 mm
✓ Enkel udjævning af underkonstruktionen
✓ en basismodel til alle montagehøjder
✓ vejrbestandig polypropylen
✓ høj statisk belastningskapacitet
✓ bedste ventilation af træterrassen
✓ velegnet til forskellige overflader

Byggevejledning

Piedestalerne af BioMaderas danner støttepunkterne for træ- eller aluminiumsunderkonstruktionen af ​​en træterrasse. Afhængig af underkonstruktionens bæreevne placeres soklerne i en afstand på 60-110 centimeter, hvor underkonstruktionen senere vil løbe. Underkonstruktionen placeres herefter på piedestalen og kan fastgøres til siden med terrassefoden. Ved hjælp af et vaterpas bringes underkonstruktionen til den ønskede højde ved at dreje de justerbare fødder.

Rådgivning om terrassebyggeri

Forudsætningen for et vellykket terrassebyggeri er korrekt planlægning. Vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige materiale og skabe et til dig uden beregning lægningsplan for dit område. I vores Rådgivning om dækning du finder mange nyttige tips fra planlægning og lægning til pleje af din terrasse. Du kan selvfølgelig også bruge vores live chat træeksperter brug det, send os dit spørgsmål via e-mail eller telefon. Vi hjælper dig gerne med dit terrassebyggeri.

Byggehøjde træterrasse

Materiale monteringshøjde
Leje 35-55mm + UK 45mm + TD 21mm 101-121mm
Leje 35-55 mm + adapter 20 mm + UK 45 mm + TD 21 mm 121-141mm
Leje 35-55 mm + adapter 40 mm + UK 45 mm + TD 21 mm 141-161mm
Lager 35-55 mm + 40 mm + 20 mm + UK 45 mm + TD 21 mm 161-181mm
Lager 35-55 mm + 40 mm + 40 mm + UK 45 mm + TD 21 mm 181-201mm
Med ekstra adaptere byggehøjde op til 361mm
Planlæg din terrasse med vores Online terrasseplanlægger
Vægt na
Marke

Materiale

1 rating for piedestal af BioMaderas

 1. jf (via Google) -

  Kort sagt: kvalitet, rådgivning, køb og levering: alt super professionelt!
  Min kone og jeg tøver ikke med at anbefale Bettwood! Mange tak igen, især til hr. Jäger!

  Da hele processen imponerede os meget positivt, og jeg også selv lagde stor vægt på andre kunders oplevelse, gjorde jeg mig også den ulejlighed at skrive en lang version.

  1. Bæredygtighed/FSC
  For mig var træets bæredygtige oprindelse meget vigtig (vi valgte Cumaru). Der er en del diskussion om FSC-certifikaternes troværdighed, men konceptet vedr Betterwood og den åbne præsentation af oprindelsen er fuldstændig overbevisende.

  2. Rådgivning og planlægning
  Rådene fra hr. Jäger og andre kolleger var virkelig fremragende! Kollegerne tager sig god tid, er meget kompetente og ved de virkelig ikke noget, spørger de og ringer tilbage. Ved at sende prøver gratis, kunne vi på forhånd få et godt indtryk af træsorterne.
  Den konkrete planlægning af terrassen var da også meget professionel, de nødvendige længder og mængder af træet var bestemt præcist og var helt rigtige.
  Små genstande som skruer og afstandsprofiler blev også præcist beregnet. Jeg behøvede ikke at være specifik omkring de justerbare lejer, jeg bestilte bare et par flere og kunne returnere dem uden problemer

  3. Levering
  Leveringen var ukompliceret og pålidelig. Vi måtte give en hånd med aflæsning, men det var aftalt.

  4. Kvalitet
  Kvaliteten af ​​det leverede træ var meget god. Man skal være opmærksom på, at Cumaru har en bred vifte af farver. Det generer os ikke, tværtimod finder vi det meget opkvikkende. Nuancen vil nok tilpasse sig alligevel, når den bliver grå.
  Du bør også læse kapitlet om "typiske træegenskaber" i terrassevejledningen på forhånd.
  Her er også en god beskrivelse til lægmanden af, hvad der naturligt kan forekomme i skoven (hvilket som lægmand hurtigt kunne vurdere som en fejl)

  5. Bezahlung
  Vi var fuldstændig overraskede over, at der ikke skulle betales depositum. Regningen kom først efter leveringen, hvilket næsten aldrig er tilfældet i disse dage.

  Ekstra:
  Som berliner fandt jeg det også meget behageligt og hjælpsomt Betterwood ikke kun en onlineShop er, men har også kontor i Berlin. Udover muligheden for personlig rådgivning, var dette meget nyttigt ved returnering af de resterende piedestaler. Derudover er nogle af de vigtigste materialer også tilgængelige på kontoret, så du kan se på dem eller om nødvendigt købe noget hurtigt (i tilfælde af at du har talt forkert et sted).
  Bliv ved!!!

Tilføj din bedømmelse

Gem kurv
Del kurv