Møbelplade teak 30mm
fingerleddet op til 120 cm, FSC 100%

fra 15,00 

Forventet levering senest: 30. juli

Møbelplade af teaktræ 30mm fingersamlet op til 120cm fra BioMaderas

Vores 30 mm tykke træplade FSC 100 %-certificeret teaktræ bruges som solid hylde, som bordplade og til møbelkonstruktion. Træet er modstandsdygtigt over for svampe og bruges ofte i våde områder.

frit træmønster

FSC teak træpaneler 30mm tyk

længde 10 cm til 120 cm og 130cm til 240cm
bredde 10cm til 100cm
Kornets retning i længderetningen
styrke 30mm
Marke BioMaderas
Arter Teaktræ (Tectona grandis)
Oprindelse Vietnam, FSC 100% certificeret
Kvalitet A / B
overflade slebet glat
lameller Massivt træ fingersamling
lamelbredde 3cm til 7cm
limning D4 (ifølge DIN EN 204, højeste vandtæthed)
Tørring teknisk tørret

Bearbejdningsvejledning for massive træpaneler

De massive lameller til vores massive træpaneler er nøje udvalgt og teknisk tørret. De er limet sammen, så splintved opstår overvejende på B-siden. Trækerne til trækerne limes derfor ikke skiftevis. Vi vil gerne give dig et par vigtige tips til, hvordan du håndterer massive træpaneler. Så du kan nyde at arbejde med naturmaterialet træ lige så meget som vi gør!

Træ top teaktræ
Teak badeværelseshylde

1. Udseende

Massive træpaneler er et naturprodukt. Vores paneler sorteres under produktionen efter strenge kvalitetsspecifikationer. Den specielle træstruktur og det naturlige farvespil giver hvert panel en individuel karakter. De udgør ikke en grund til at klage.

2. Akklimatisering

Træpladerne skal akklimatisere sig i mindst 48 timer i det rum, de skal monteres i. For at gøre dette skal du lægge pladen fladt og åbne emballagen. Beskyt træpanelerne mod ekstreme ændringer i temperatur og fugtighed. Hvis pladen deformeres, skal den vendes, så akklimatiseringen kan foregå jævnt på begge sider. At bære afsatser og om nødvendigt nedtynge pladen med en vægt er også nyttige.

Teak håndvask 40mm
Bordplade råolieret

3. Overfladebehandling

Overfladebehandling (f.eks. oliering) skal altid udføres i samme omfang på begge sider. Vi anbefaler dette BioMaderas Øl til vores massive træpaneler.

4. forberedelse

Forbor huller til de nødvendige skruer for at reducere stress. Skruer skal skrues mindst 15 mm dybt ind i massivtræpladen mindst hver 15. cm. Stabiliseringsstrimlerne bør vælges i profilen, så de er statisk effektive og forhindrer panelet i at vride sig. Vær dog opmærksom på, at der er tale om et produkt af massivt træ, som svulmer og krymper ved udsving i luftfugtigheden.

teaktræ
Teaktræ bark forfængelighed

5. Montering

Yderligere stabiliseringsstrimler skal fastgøres på undersiden for at forhindre pladen i at deformere. Massivt træ er et levende materiale, der udvider sig og trækker sig sammen med ændringer i temperatur og luftfugtighed. En tilstrækkelig bred ekspansionsspalte bør derfor altid stå åben mod alle andre ikke-levende materialer såsom sten, stål, vægge og rør. Det er bedst at dække dette med en dekorativ strimmel. Derudover bør massivtræspanelet ventileres fra begge sider. Vi fraråder at lime pladen over hele overfladen.

6. Sygepleje og aldring

Efter mange års intensiv brug kan massivt træpanelet vise pletter, ridser og striber. For at genopfriske skal du slibe let med en kværn eller fint sandpapir og oliere om nødvendigt. På den måde kan mindre skader også behandles.

Forsendelsesomkostninger

Vægt na
Størrelse na
Produkt

,

Arter

trælameller

fingerledde lameller

Oprindelse

styrke

Certifikat

overflade

Kvalitet

, ,

længde

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

bredde

, , , , , , , , , ,

anmeldelser

Der er ingen bedømmelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Møbelplade Teak 30mm
fingerleddet op til 120 cm, FSC 100%"

Folder teak plader
Datablad (PDF)

Teknisk datablad og forarbejdningsvejledning for vores teaktræpaneler som PDF-download.

Gem kurv
Del kurv