Teakplade 40mm gennemgående
Klip, FSC 100%

467,73  pr m²

Areal (m²)
Pris pr. Stk
Forventet levering senest: 30. juli

Teaktræ panel 40mm gennemgående skåret fra BioMaderas

Hvert panel er umiskendeligt unikt: Dette unikke teakpanel består af ekstra brede teakstrimler, der er høvlet på langs fra ét stykke. Trækanten blev efterladt på siderne, hvilket gav hvert panel en individuel form og udseende. Træet kommer fra en mere end 80 år gammel genplantning på den indonesiske ø Java.

Træmønster fri

FSC teakplade 40mm gennemgående skåret fra BioMaderas

længde 5cm til 200cm
bredde 4cm til 100cm
Kornets retning i længderetningen
styrke 40mm
dimensionel tolerance +/-2 mm i længde og bredde
Arter Teaktræ (Tectona grandis)
Kvalitet A / B
overflade slebet glat
lameller Helt igennem massivt træ
Tørring teknisk tørret
Marke BioMaderas
Certifikat FSC 100 %
Instruktioner og noter Datablad som PDF

Bearbejdningsvejledning for massive træpaneler

De massive lameller til vores massive træpaneler er nøje udvalgt og teknisk tørret. De er limet sammen, så splintved opstår overvejende på B-siden. Trækerne til trækerne limes derfor ikke skiftevis. Vi vil gerne give dig et par vigtige tips til, hvordan du håndterer massive træpaneler. Så du kan nyde at arbejde med naturmaterialet træ lige så meget som vi gør!

Træ top teaktræ
Teak badeværelseshylde

1. Udseende

Massive træpaneler er et naturprodukt. Vores paneler sorteres under produktionen efter strenge kvalitetsspecifikationer. Den specielle træstruktur og det naturlige farvespil giver hvert panel en individuel karakter. De udgør ikke en grund til at klage.

2. Akklimatisering

Træpladerne skal akklimatisere sig i mindst 48 timer i det rum, de skal monteres i. For at gøre dette skal du lægge pladen fladt og åbne emballagen. Beskyt træpanelerne mod ekstreme ændringer i temperatur og fugtighed. Hvis pladen deformeres, skal den vendes, så akklimatiseringen kan foregå jævnt på begge sider. At bære afsatser og om nødvendigt nedtynge pladen med en vægt er også nyttige.

Teak håndvask 40mm
Bordplade råolieret

3. Overfladebehandling

Overfladebehandling (f.eks. oliering) skal altid udføres i samme omfang på begge sider. Vi anbefaler dette BioMaderas Øl til vores massive træpaneler.

4. forberedelse

Forbor huller til de nødvendige skruer for at reducere stress. Skruer skal skrues mindst 15 mm dybt ind i massivtræpladen mindst hver 15. cm. Stabiliseringsstrimlerne bør vælges i profilen, så de er statisk effektive og forhindrer panelet i at vride sig. Vær dog opmærksom på, at der er tale om et produkt af massivt træ, som svulmer og krymper ved udsving i luftfugtigheden.

teaktræ
Teaktræ bark forfængelighed

5. Montering

Yderligere stabiliseringsstrimler skal fastgøres på undersiden for at forhindre pladen i at deformere. Massivt træ er et levende materiale, der udvider sig og trækker sig sammen med ændringer i temperatur og luftfugtighed. En tilstrækkelig bred ekspansionsspalte bør derfor altid stå åben mod alle andre ikke-levende materialer såsom sten, stål, vægge og rør. Det er bedst at dække dette med en dekorativ strimmel. Derudover bør massivtræspanelet ventileres fra begge sider. Vi fraråder at lime pladen over hele overfladen.

6. Sygepleje og aldring

Efter mange års intensiv brug kan massivt træpanelet vise pletter, ridser og striber. For at genopfriske skal du slibe let med en kværn eller fint sandpapir og oliere om nødvendigt. På den måde kan mindre skader også behandles.

Forsendelsesomkostninger

Vægt 32 kg
Produkt

, , ,

Arter

trælameller

gennemgående lameller

Oprindelse

styrke

Størrelse

Certifikat

overflade

Kvalitet

, ,

1 rating for Teakplade 40mm gennemgående
Klip, FSC 100%

  1. Lindner (Osnabrück) -

    hej hold-Betterwood,
    emnerne er ankommet og ser fantastiske ud.
    Tak!

Tilføj din bedømmelse

Folder teak plader
Datablad (PDF)

Teknisk datablad og forarbejdningsvejledning for vores teaktræpaneler som PDF-download.

Gem kurv
Del kurv