ZDF Betterwood TV-holdet Sydamerika

Filmhold fra ZDF med os Betterwood i Peru

Vi besøger jævnligt de savværker og skovområder, hvor vores træ kommer fra. Vores administrerende direktør Catherine Körting er i øjeblikket på en rejse gennem Sydamerika - og denne gang er hun ledsaget af et filmhold på vegne af ZDF.

Tv-selskabet arbejder på en rapport om den nye EU-forordning for skovrydningsfri forsyningskæder (EUDR). Med vores virksomhed som eksempel ønsker vi at vise, hvordan en skovrydningsfri handel med tropisk træ allerede fungerer i dag, og hvordan vi bidrager til at beskytte regnskoven.

Filmteamet ledsager vores administrerende direktør på hendes rejse til en bæredygtigt drevet skov og et certificeret savværk i Peru, hvorfra vi henter vores træ. Catherine Körting besøger også et indfødt samfund, der nyder godt af bæredygtigt skovbrug. Skovens rejse er også vist: fra den peruvianske Amazonaskov via havnen i Lima til vores lager i Drolshagen.

Vi ønsker alle involverede en sikker rejse og ser frem til det bidrag, der vil blive ydet i første halvdel af 2024 ZDF-program Plan B skal udsendes!

Gem kurv
Del kurv
Del kurv