Bo med træ - teakpaneler i interiøret

At bo og bygge med træ er tilbage på mode: Bordplader, køkkenborde, skriveborde, toiletartikler - selv individuelle vægge eller et helt hus lavet af træ bliver stadig mere populært. Hvorfor det?

Hjemme i skoven


Niko Wachter, tømrermester fra Neukirch, har et enkelt svar: ”Vi går ud i naturen for at slappe af. Og vi kan også fejre disse positive naturkvaliteter i vores lejlighed eller hus.” Ved at bruge træ til møblering og bringe skoven ind i dit hjem. Han er overbevist om, at vi ikke skal lave køleskabe af lejligheder – folk vil jo gerne bo i dem.

En behagelig levende følelse, væk fra den travle hverdag. Det er, hvad den fornyelige råvare træ byder på, i hvis årer man visuelt kan spore historien om det træ, der er vokset gennem årene. Træ formidler stabilitet og kan derfor virke beroligende. For mange er dette en kærkommen kontrast i tider, hvor alt ser ud til at ændre sig fra den ene dag til den anden.

Pleje af træmøbler


Olie- og voksbehandling er en glimrende måde at beskytte træ mod snavs og fugt. På den måde får du ikke gift ind i køkkenet eller badeværelset. teak er særligt velegnet her: den falder i højeste modstandsklasse 1 ifølge DIN mod vejrpåvirkninger som fugt og temperaturudsving.

Tage sig af Du bør stadig bruge massive teak træpaneler regelmæssigt. Dette understreger også træets farve, som varierer mellem honninggul og gyldenbrun. Efter hver oliering eller voksning fremstår kornet frisk igen.

Paneler i massiv teaktræ er tilgængelige Betterwood in 18mm, 34mm og 40mm tykkelse. Alt efter den ønskede anvendelse, som arbejdsflade i køkkenet, som spisebord, håndvask på badeværelset eller som skrivebord, kan du vælge den rigtige størrelse. Du kan finde inspiration til træ i køkken og badeværelse på Pinterest side af Betterwood.

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv
Del kurv