En sammenligning af usynlige beslag til terrasser

Læg dækbrædder uden skruer - dette mål kan nås med forskellige fastgørelsessystemer til træterrasser. I modsætning til en skrueforbindelse med dækskruer, er ingen skruer synlige på toppen af ​​dækbrættet efter montering med disse systemer.

Befæstelseselementerne adskiller sig primært ved den måde, de er fastgjort til terrassebrættet. Nogle systemer er afhængige af, at dækbrættet skrues fast nedefra, mens andre arbejder med, at brættet er fastgjort i siden. Følgende fordele og ulemper ved systemerne blev bestemt i sammenligningstesten:

SKRUNING FRA BUNDEN

SIDEMONTERING

✓ Terrassebræt kan fungere uden at løsne sig x Beklædning bør ikke fungere
✓ lav risiko for splintring x øget risiko for splinter på grund af fræsning
✓ sikkert hold x høj risiko for misligholdelse
✓ god ventilation af terrassen x Dårlig tørring af siderillen
✓ velegnet til enhver terrasseprofil x Sideriller på terrassebrædderne nødvendig
x relativt kompleks installation ✓ Relativ nem montering

Systemer med skrueforbindelse

Systemer med sidefastgørelse

  • Øjeblikkelig træklemmeforbindelse
  • Festool Domino
  • Hedgehog V2

KONKLUSION

Under monteringen er den første ting, der overbeviser, den laterale fastgørelse af terrassebrættet, da det Terrassekonstruktion relativt let lykkes. Men på sigt er systemerne med skrueforbindelsen på undersiden klart foran. Modellerne BioMaderas Clip eller Sihga DielenFix tilbyder en meget bedre greb til planken og lad terrassen arbejde uden at vride eller løsne sig. Det er derfor, vi har os Betterwood udelukkende for dem Testvindende systemer med skrueforbindelse besluttet nedefra.. For en holdbar og højkvalitets parketterrasse er den ekstra indsats i terrassebyggeri umagen værd.

 

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv
Del kurv