terrasseplanlægger Betterwood

Den nye terrasseplanlægger fra Betterwood


Med vores terrasseplanlægger har vores kunder i mange år kunnet planlægge deres træterrasse hurtigt og gratis. Nu har vi udgivet en ny version, der tilbyder endnu flere funktioner og stadig er meget nem at bruge. Her er en oversigt over de vigtigste innovationer:

underbygningsplan: Udover lægningsplanen for dækningen får du nu også en lægningsplan til din underkonstruktion.

byggehøjde: En normal træterrasse har en struktur mellem syv og ti centimeter. Alle, der skal bygge mere overskueligt eller mere fladt, kan nu bruge vores terrasseplanlægger til at beregne dette i den indledende planlægningsfase.

forelskelse: Det kan være, at enkelte sider skal dækkes med en eller flere lodrette brædder, så man ikke kan kigge ind under terrassen. Dette kan der nu tages højde for i planlægningen.

Ny terrasseform: Der er nu en ny form til planlægning af terrassebrædder, træfliser og terrasseelementer - O-formen. For de seneste år har terrasserne med pool været i stigende efterspørgsel.

Forsendelsesomkostninger i hele Europa: Hvis det ønskes, kan leveringslandet nu også angives i terrasseplanlæggeren. De korrekte fragtomkostninger er allerede angivet i det tilbud, som du modtager sammen med installationsplanen. Betterwood Sender i øvrigt til over 25 lande.

Ny menunavigation: På trods af de mange nye funktioner skal terrasseplanlæggeren stadig være nem og hurtig at bruge. Vi ryddede op og pakkede alt ind i fire trin: 1. produktvalg og terrasseform, 2. terrassemål, 3. tilbehør, 4. kontaktoplysninger. Eventuelt kan den detaljerede planlægning aktiveres som et yderligere trin.

Mere information på e-mail: Sammen med lægningsplanen for terrassebrædderne og underbygningen får du et samlet tilbud med alt, hvad du har brug for og ønsker til terrassebyggeri. En træekspert fra vil forklare dig dette Betterwood på e-mail, de individuelle krav til dit projekt og hvad du skal være særligt opmærksom på. Særlige funktioner, som vores kunder har nævnt i kommentarerne, behandles også.

Hurtigere: Der er så mange konsulenter, der arbejder lige nu Betterwood som aldrig før. Derfor besvares alle henvendelser om terrasseplanlæggeren normalt inden for to hverdage.

Vi glæder os også til at planlægge din terrasse. Hvis du vil, kan du starte med det samme og prøve vores nye terrasseplanlægger:

Start terrasseplanlægger


Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv
Del kurv