Terrassebrædder Schweiz

Terrassebrædder til Schweiz

Vi har folk fra Zürich, Genève og Basel med Betterwood blev ved med at spørge, om vi havde vores pyntede og træfliser også levere direkte til Schweiz. Hvad der har været muligt for Tyskland og Østrig i lang tid, fungerer nu også for Schweiz: En komplet træterrasse kan leveres for kun 100 euro fragtomkostninger.

Få træ leveret til Schweiz

Indtil nu har salget af terrassetræ i Schweiz kun været muligt på forespørgsel, da omkostningerne til fortoldning og forsendelse næppe kunne beregnes. Men nu kunne vi det med vores logistikpartnere Grævling, DPD og UPS forhandle gunstige forsendelsesbetingelser. Det er derfor nu muligt for schweiziske kunder at betale fragtomkostningerne for deres træordrer direkte på indkøbskurvsiden i vores onlineShop at se.

Shop i Tyskland med schweizerfranc

Den gunstige valutakurs mellem schweizerfranc og euro bringer fordele til schweizerne, såsom i salget. Inden for en uge er vores terrassebrædder lavet af teak, Garapa og Cumaru blevet omkring 20 procent billigere for schweizerne – og det lige før starten på havesæsonen.

Få tysk moms refunderet

Vi besvarer gerne spørgsmål om fragt til Schweiz og eventuel momsrefusion på store bestillinger af terrassebrædder. En oversigt over de nye leveringslande og fragtomkostninger kan findes i vores leveringsbetingelser.

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv
Del kurv