Bordlægter træterrasse

Planlæg terrasse online med bordlægter


En træterrasse har normalt en byggehøjde på omkring 8 centimeter. Lig mellem fundamentet - som en belægningsplade på jorden eller en stenterrasse Terrassenpad, Underbygningsbjælker og pyntede. Men nogle gange er det ikke nok, og træterrassen skal være højere.

Modlægter til højere strukturer

Op til 25 centimeter kan justeres med højden piedestaler at nå. Men hvordan kan områder implementeres, hvor der er en halv meter eller mere mellem dørudgangen og fundamentet? Løsningen er en struktur med kontralægter, også kendt som tværlægter, i kombination med træstolper.

Fordele ved kontralægter

Modlægterne byder på en række fordele, når du bygger terrasser:

  • nogle få centimeter er overbygget
  • Støttepunkter gemmes
  • Strukturen bliver stabil og vridningssikker
  • normalt den billigste byggemetode

Støttepunkter kan spares, fordi modlægterne kan placeres i et væsentligt bredere gitter. Afhængig af underkonstruktionen installeret ovenfor, kan modlægtebjælkerne være op til 200 cm fra hinanden. Sammenlignet med den sædvanlige maksimale afstand på 50 cm, kan op til 75 % af punktfundamenterne og støttepunkterne spares.

Af denne grund kan det betale sig at arbejde med modlægter selv på terrasser, der kun kræver en byggehøjde på omkring 20 cm.

Online terrasseplanlægger med modlægter

Vi har dem online terrasse planlægger af Betterwood lært at planlægge kontralægterne, hvor det giver mening. Dette gør vores terrasseplanlægger til det eneste planlægningsprogram for træterrasser, der kan implementere konstruktioner med en højde på op til 400 cm. Det erstatter stadig ikke bygningsingeniøren, men det sparer mange nerver i materialeplanlægningen.

Cumaru terrassebord 90mm, Ibiza

Planlæg en træterrasse nu gratis.

Vi giver dig en lægningsplan og et tilbud med alt tilbehør og transportomkostninger. Vi kan også planlægge ekstraudstyr såsom byggehøjde eller terrassetrin for dig.

terrasseplanlægger

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv