teak skov

Genplantning af teaktræ i stedet for skovrydning


Ødelæggelse af regnskoven og ansvarlig skovforvaltning: begge kan findes i Indonesien, et land hvor junglen strækker sig over 17.000 øer.

På den ene side er Indonesien et af de lande, hvor rydningen af ​​regnskoven skrider hurtigst frem. Til gengæld har der været plantager i mere end to hundrede år – de er oprindeligt skabt af hollænderne.

Miljø og økonomi i harmoni

Hvis plantagerne forvaltes bæredygtigt og derfor bruges kommercielt på en skånsom måde, gavner miljøet: For det første tilbyder de et sikkert levested for adskillige dyre- og plantearter. Og da de giver profit, er skovene indtil videre blevet skånet for ødelæggelse for landbruget.

Det er netop tanken om bæredygtighed: Mennesker og natur gavner uden at blive spillet ud mod hinanden. Moderne savværker sikrer også, at arbejdsforholdene på stedet lever op til sikkerhedsstandarderne.

Java teak fra genplantning

Vores teaktræ kommer fra plantager på Java, den største ø i Indonesien. Her har teaktræerne vokset i årtier under de bedste klimatiske forhold. Derfor nyder træet også et fremragende ry: Træerne vokser særligt langsomt, hvilket giver dem en høj tæthed og olieindhold. Den bedste forsikring for udendørs holdbarhed.

Importeret fra Indonesien Betterwood udelukkende Teak terrasse, Bordplader af teaktræ og massiv træ parket lavet af teaktræ fra bæredygtige skove. En fortrængning fra det industrielle landbrug standses dermed.


Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv