Redesign Betterwood 2021

Betterwood får nyt design

Vi arbejder konstant på vores hjemmeside for at gøre den bedre, hurtigere og smukkere. For januar 2021 kommer det store hit dog: Betterwood får et fuldstændigt revideret design. Det er tydeligere, mere organiseret og efterlader mere plads.

Vi besluttede os for en åben byggeplads: Designet ændres ikke helt på én gang, men et par sider bliver opdateret hver dag. Mange sider er allerede blevet revideret:

betterwood.de/terrasse/ starter med et sideudfyldende billede og knapper til hurtig navigation. Nedenfor finder du en sammenfattende tekst og en kort beskrivelse af dækbrædderne. Derefter følger baggrundsinformationen.

Vores dukker også allerede op i det nye design terrasseplanlægger, vores Kontakt, mange produktoversigter (såsom siden med træfliser) og vores kundegallerier.

Det meste af arbejdet ligger dog stadig foran os: Revisionen af ​​rådgivningen, træleksikonet og miljøsiderne – omkring 300 sider i alt. Der bør også arbejdes med indholdet af disse afsnit. Vi tager feedbacken fra vores kunder og reviderer f.eks. byggevejledningen. Med "Om os" introducerer vi en helt ny sektion, hvor du kan få mere at vide om os og vores arbejde.

Det hele foregår i en åben proces og skulle være afsluttet i begyndelsen af ​​næste år. Så du kan muligvis se sider i det nye og det gamle design i løbet af de næste par uger. Vi håber, at du stadig kan finde rundt.

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv