Kundegalleri fra Betterwood

Med vores produktbilleder, de detaljerede beskrivelser og detaljerede oplysninger om de forskellige træsorter forsøger vi at give vores kunder et så præcist indtryk af vores tilbud som muligt. Men for at vores kunder kan få et endnu bedre billede af materialet og mulighederne for at bygge deres terrasse, tænkte vi over det: Hvordan ville det være, hvis vores kunder delte den oplevelse, de havde med Betterwood og lavet med vores træ ville dele?

Betterwood-Erfaring

Vores kom ud Betterwood oplevelsesside. Også i tre forskellige kundegallerier teak, cumaru træ og garapa træ – vi samler billeder af vores kunders terrasser. Her kan du se de træterrasser, som vi sammen har planlagt efter dine ideer, og som du så selv har bygget med vores råd eller bestilt en håndværker til at lave. Udover billederne kan oplevelserne også læses i vores kundefeedback.

Olieret eller forsølvet

Brug Betterwood Oplevelsesside kan du få mere at vide om de forskellige typer af lægning af træterrasse. olieret eller uolieret, dækket eller synligt skruet, med smalle eller bredere planker, nybearbejdet eller forsølvet - du kan nu få et indtryk af mulighederne og forskellige ideer, når du bygger en træterrasse fra Betterwood lave. Lad dig inspirere af vores kunders erfaringer og spørg os, hvordan dine ideer kan implementeres - fortæl os, hvordan du vil have din terrasse og brug vores individuelle terrasse terrasseplanlægger. Fordi hver terrasse er unik.

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv
Del kurv