Byg træterrasser med Betterwood-Terrasseplanlægger

Det sparer penge og er sjovt: at bygge din egen terrasse selv. Med lidt håndværk kan du skabe en siddeplads i haven. For at et sådant projekt skal blive en succes, bør du gå forsigtigt frem. Og det starter med spørgsmålet: Hvor stor bliver min terrasse, og hvor meget træ skal jeg bruge til den?

Med hjælp fra vores Terrasse planlægger Vi kan lave en lægningsplan for din træterrasse til dig. Efter du har valgt grundform, mål og den ønskede træsort i terrasseplanlæggeren, laver vi gratis en detaljeret lægningsplan for dit område. Og hvis du vil, det matchende tilbud med underbygning, skruer og transportomkostninger.

Dine fordele: Du køber ikke mere træ, end du egentlig har brug for, og du reducerer spild. I modsætning til tilbud om kun én dæklængde og beregninger baseret på løbende meter, kan vi reagere meget mere præcist på de individuelle forhold på stedet med vores præcise planlægning og vores brede udvalg af forskellige længder. Det betyder, at du undgår spild – og dermed unødvendige omkostninger. Du køber kun det, du rent faktisk bruger.

Men det er ikke alt, den originale træstamme bruges også optimalt og bæredygtigt: Kortere sektioner af stammen bliver ellers ofte kasseret, da kunderne kun køber træet fra en vis længde. Kortere træ i førsteklasses kvalitet forbliver ofte ubrugt. Fordi vi mener, at en træstamme skal bruges bedst muligt, tilbyder vi også et udvalg af kortere plankedimensioner: Teak terrasse fra en længde på 914 mm, med Cumaru terrassebord fra en længde på 1219 mm.

Ved hjælp af vores terrasseplanlægger kan omkostningsbevidsthed, krav og udnyttelse ideelt kombineres.

Gem kurv
Del kurv
Del kurv