Oprindelse Peru Cumaru

Guds Moders træ

En Amazon-region i høj højde i Peru, tætte primære skove med Cumaru-træer - dette er regionen "Moder Dios", på tysk: "Guds Moder".

HÅRD OG BÆREDYGTIG

Træet, der vokser relativt højt heroppe, er særligt tæt og modstandsdygtigt. Det er derfor, det er så populært. Det er dog kun en brøkdel af det træ, der opnås i Madre Dios, fra bæredygtigt skovbrug.

Bæredygtig skovforvaltning er dog den mest succesrige metode til dato til at sikre, at primær skov forbliver på lang sigt og ikke bliver ofre for at blive erstattet af landbrugsjord. Den ansvarlige forvaltning af primære skove er væsentligt mere kompleks, dyr og mere strengt reguleret end forvaltningen af ​​plantager. Men det er den eneste måde, hvorpå skoven forbliver på trods af at den bliver brugt.

OVER ANDES

En anden stor udfordring i Peru: transport af træstammerne til Lima, hvor savværket ligger. Stejle Andespas skal krydses. Om efteråret, når El Niño raser, er stierne næppe farbare på grund af den kraftige regn.

Men vi sender først træet på vej, når uafhængige kontroller fra ikke-statslige organisationer bekræfter dets bæredygtighed. Vores træ fra Peru er FSC®-certificeret.

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv