Hvad hjælper mod glatte terrasser?

Når træ bliver vådt, kan det blive glat. Fugt får alger og svampe til at dannes på gulvbrædderne, og det bliver farligt at gå hen over terrassen. Rillede træoverflader øger ofte kun glideeffekten: vandet flyder dårligt i hullerne, og det tørrer meget langsommere end på glatte overflader. Selv ved opbygning af terrassen skal man være opmærksom på, at gulvbrædderne har en hældning på 2-3 % fra huset. Det betyder, at der ikke er stillestående fugt.

Med Betterwood-plejetips, den glatte belægning kan også fjernes, så terrassen kan betrædes igen uden fare. Den ekstra effekt: træet ser nylagt ud igen.

Ved at lade en vand-oxalsyreblanding - 100% biologisk nedbrydelig - virke, opløses aflejringerne på træet på få minutter. Det BioMaderas gårdhave renere blandes i forholdet 1 til 15 i lunkent vand og påføres derefter den fejede træterrasse med en vandkande. Efter 10 minutters eksponering skures terrassen med en børste. Dette fjerner snavs, alger og svampe fra terrassen. Herefter skylles terrassen med rent vand.

Du kan finde flere plejeprodukter til træterrasser i vores træpleje. Vi giver dig tips til, hvordan du bruger det i Rådgivning.

Gem kurv
Del kurv
Del kurv